20% έκπτωση σε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού της Aegean

Aegean AirlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει έκπτωση 20% για όλα τα αεροπορικά εισιτήρια από/προς προορισμούς εσωτερικού προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού του δικτύου της. Στην προσφορά περιλαμβάνεται και το δρομολόγιο από Λάρνακα προς Λονδίνο. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους ναύλους, όλες τις θέσεις και όλες τις πτήσεις, για ταξίδια απλής μετάβασης ή και με επιστροφή. Στην προσφορά περιλαμβάνονται και τα εποχικά δρομολόγια της εταιρείας. Κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να γίνουν μέχρι τις 6 Ιουνίου 2012 ενώ τα ταξίδια μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 Ιουλίου 2012 έως 30 Μαρτίου 2013.

  • Κρατήσεις μέχρι 6.6.2012
  • Πτήσεις από 1.7.2012 έως 30.3.2013

20% έκπτωση σε όλους τους ναύλους, όλες τις θέσεις, όλες τις πτήσεις εξωτερικού

 

Όροι προσφοράς: Η έκπτωση 20% πραγματοποιείται επί του ναύλου των εισιτηρίων των απευθείας πτήσεων και επί του επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις που εμφανίζει το σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς περιέχουν ήδη την έκπτωση και είναι μειωμένες κατά 20%. Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται στους φόρους. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου ισχύει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του εισιτηρίου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν στην κατηγορία του ναύλου. To δρομολόγιο από Ρόδο για Ρώμη και επιστροφή στη Ρόδο έχει αναγκαστική στάση στην Αθήνα. Το αεροπορικό δρομολόγιο από Αθήνα για Στουτγάρδη πραγματοποιείται μέσω Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *