30%* έκπτωση σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού από την Aegean

aegean airlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει έκπτωση 30%* για όλους τους ναύλους όλων των πτήσεων από όλους τους προορισμούς στο εσωτερικό της Ελλάδας προς προορισμούς του εξωτερικού. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται όλα τα απευθείας δρομολόγια στο δίκτυο εξωτερικού της Aegean Airlines όπως και το δρομολόγιο από Λάρνακα για Λονδίνο, για πτήσεις απλής μετάβασης ή με επιστροφή. Κάντε τώρα την έξυπνη κίνηση και προγραμματίστε ταξίδια με έκπτωση για τη χειμερινή σεζόν 2012-13.

  • Ισχύει για απευθείας πτήσεις από/προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού
  • Κρατήσεις μέχρι 6/8/2012
  • Πτήσεις από 1/10/2012 έως 30/3/2013

30%* έκπτωση σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού

 

Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 6 Αυγούστου 2012 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Οκτωβρίου 2012 μέχρι 30 Μαρτίου 2013. *Η έκπτωση 30% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων του ναύλου εισιτηρίων και του επίναυλου καυσίμων για τις απευθείας πτήσεις. Οι χρεώσεις που θα σας εμφανίζονται στο σύστημα κατά τη διάρκεια της προσφοράς, περιλαμβάνουν την έκπτωση και είναι ήδη μειωμένες. Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται στους φόρους και τα λοιπά τέλη συναλλαγής. Σε περίπτωση αλλαγής των εισιτηρίων ισχύουν χρεώσεις ανάλογες με την κατηγορία των ναύλων. Στην περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν στην κάθε κατηγορία ναύλου. Το δρομολόγιο Ρόδος – Ρώμη – Ρόδος έχει αναγκαστική στάση στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Το δρομολόγιο Αθήνα – Στουτγάρδη πραγματοποιείται μέσω της Θεσσαλονίκης. Στην προσφορά περιλαμβάνονται εποχικά δρομολόγια, όμως δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά οι πτήσεις για Τιφλίδα και Κουβέιτ.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *