Έκπτωση 30% στους ναύλους φθινοπωρινών πτήσεων της Cyprus Airways

cyprus airwaysΗ Cyprus Airways προσφέρει έκπτωση 30% στους ναύλους των απευθείας πτήσεων που θα πραγματοποιηθούν με αεροσκάφη της εταιρείας από 12 Σεπτεμβρίου έως 27 Οκτωβρίου 2012. Η έκπτωση 30% εφαρμόζεται μόνο στον καθαρό ναύλο, δεν έχει εφαρμογή στους φόρους και τα λοιπά τέλη. Οι ναύλοι της προσφοράς δεν συνδυάζονται με άλλες πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών που δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά, στην περίπτωση αυτή πρέπει να κάνετε χωριστές κρατήσεις για να επωφεληθείτε από την έκπτωση για το σκέλος της πτήσης που περιλαμβάνεται στην προσφορά. Καλωσορίστε το φθινόπωρο με ένα ταξίδι σε κάποιον από τους προορισμούς των Κυπριακών Αερογραμμών!

  • Κρατήσεις μέχρι 16/9/2012
  • Πτήσεις από 12/9/2012 έως 27/10/2012

Προορισμοί που περιλαμβάνονται στην προσφορά

Λάρνακα

Αμμάν

Παρίσι

Ρώμη

Μιλάνο

Η προσφορά ισχύει επίσης στα δρομολόγια εσωτερικού

Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Ηράκλειο – Ρόδος

 

Όροι προσφοράς

  • Ισχύουν όλοι οι κανονισμοί ναύλου. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Cyprus Airways για να ενημερωθείτε για τους κανονισμούς ναύλου.

Το στρατηγικό πλάνο των Κυπριακών Αερογραμμών ανατέθηκε στον οίκο Air France – KLM

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyprus Airways κ. Σταύρος Σταύρου ανακοίνωσε πως επιλέχθηκε ο οίκος KLM – Air France για τη σύνταξη του νέου στρατηγικού σχεδίου των Κυπριακών Αερογραμμών με στόχο την επιβίωση της εταιρείας. Καθήκον του οίκου KLM – Air France θα είναι να εκπονήσει τη μελέτη για τη σωτηρία της Cyprus Airways, η οποία τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *