Το πολυτελές A380 της Emirates στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας

Η εορταστική πτήση της Emirates στο αεροδρόμιο Αθηνών

emirates a380Σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα για το αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», υποδέχθηκε για πρώτη φορά επίσημα το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος τύπου Airbus A380. Μάλιστα όχι ένα τυχαίο αεροσκάφος της σειράς A380, αλλά το πολυτελέστερο όλων. Η εσωτερική διαρρύθμιση του αεροσκάφους από την Emirates έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία στην πολυτέλεια και την άνεση των επιβατών.

Όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγο καιρό, η αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής δρομολόγησε το γίγαντα των αιθέρων για μία και μόνο εορταστική πτήση από το Ντουμπάι προς την Αθήνα με επιστροφή. Στο αεροδρόμιο της Αθήνας η Emirates διοργάνωσε ένα happening για την υποδοχή του «γίγαντα των αιθέρων» με επίσημους προσκεκλημένους όπως την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, το Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Νίκο Σταθόπουλο, το Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κ. Γιάννη Παράσχη και τον κ. Mohammed Sarhan, Area Manager της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία. Η πτήση εκτελέστηκε από τον Έλληνα κυβερνήτη κ. Κωνσταντίνο Πανέρη, ο οποίος οδήγησε το αεροσκάφος κάτω από την παραδοσιακή αψίδα νερού που είχε στηθεί στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του A380.

Ξενάγηση στο εσωτερικό του αεροσκάφους A380

Σαν χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού η Emirates, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές Κώστα Μανωλά και Djamal Abdoun για να φωτογραφηθούν με το A380 και τους επισκέπτες. Αφού το αεροσκάφος στάθμευσε στην Πύλη 9 του αεροδρομίου, ακολούθησε ξενάγηση των προσκεκλημένων στο εσωτερικό του με έμφαση στην πολυτελή Πρώτη Θέση και τις ανέσεις της Διακεκριμένης Θέσης. Τα Shower Spa και οι ιδιωτικές σουίτες όπως αναμενόταν έκλεψαν την παράσταση για ακόμη μία φορά.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *