Νέα στέγη στο αεροδρόμιο Heathrow για τα μέλη της Star Alliance

Η ανάπλαση του Τέρμιναλ 2 αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2014

star-allianceΟι εταιρείες-μέλη της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance θα αποκτήσουν νέα στέγη στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Η διοίκηση του αεροδρομίου αποφάσισε να εκχωρήσει στην Αστροσυμμαχία το Terminal 2 του αεροδρομίου για τη στέγαση όλων των αεροπορικών εταιρειών – μελών της. Η μεταστέγαση αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2014, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών. Η Star Alliance χαιρέτησε την απόφαση της διοίκησης του αεροδρομίου Heathrow, το δελτίο τύπου που εξέδωσε ανέφερε ότι η απόκτηση ενός ολοκληρωτικά «συμμαχικού» Terminal έχει πολλά πλεονεκτήματα και θα δώσει τη δυνατότητα στη Συμμαχία να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Ελάχιστος χρόνος μεταξύ πτήσεων ανταπόκρισης τα 45 λεπτά

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του νέου Τέρμιναλ θα έχει εφαρμογή στις πτήσεις με ανταπόκριση. Από το 2014, ο ελάχιστος χρόνος μεταξύ των πτήσεων θα πέσει στα 45 λεπτά. Αυτομάτως, ο αριθμός των διαθέσιμων ανταποκρίσεων μπορεί να αυξηθεί έως και κατά 31%. Μόλις ανοίξει το Τέρμιναλ οι 23 εταιρείες μέλη της Star Alliance που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο Heathrow, θα αρχίσουν σταδιακά να μεταφέρονται σε αυτό.

Το νέο Τέρμιναλ θα προσφέρει βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία

Η Star Alliance είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών του αεροδρομίου Heathrow. Περισσότερες από το 21% των διαθέσιμων θέσεων του αεροδρομίου προσφέρονται από τις εταιρείες – μέλη της Αστροσυμμαχίας. Στην ανάπλαση του νέου Τέρμιναλ θα αξιοποιηθεί στο έπακρο η σύγχρονη τεχνολογία, σε συνδυασμό με τις κοινές εγκαταστάσεις και τις συλλογικές ενέργειες μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών, θα βελτιώσουν αισθητά τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών της συμμαχίας και θα ενισχύσει τη θέση του αεροδρομίου σαν ένας κορυφαίος κόμβος αερομεταφορών.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *