Αεροπορικά εισιτήρια για Βρυξέλλες από 50€* με την Jetaifly

jetairflyΗ χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία του Βελγίου Jetairfly ανακοίνωσε την αεροπορική σύνδεση των Βρυξελλών με τη Ραμπάτ, την πρωτεύουσα του Μαρόκου. Με την ευκαιρία της προώθησης του νέου αυτού δρομολογίου, η Jetairfly προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από 50€* για διάφορους προορισμούς. Στην περιλαμβάνεται μόνο η Αθήνα από ελληνικούς προορισμούς, με την αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» με το αεροδρόμιο Charleroi που βρίσκεται 46 χιλιόμετρα νότια του κέντρου των Βρυξελλών. Κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να γίνουν έως τις 21 Μαΐου 2012 και οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από σήμερα έως τις 24 Οκτωβρίου 2012.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις έως 21.5.2012
  • Πτήσεις από σήμερα έως 24.10.2012

Από Αθήνα προς Βρυξέλλες από 50€*

Περισσότερες πληροφορίες για την Jetairfly

*Όροι προσφοράς: Η τιμή ισχύει για πτήσεις απλής διαδρομής και περιλαμβάνει τους φόρους αεροδρομίων. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, όταν εξαντληθούν οι φθηνές θέσεις θα σας εμφανίζονται αυτόματα οι αμέσως ακριβότερες. Για όλες τις κρατήσεις που θα γίνουν μέσα από την ιστοσελίδα της Jetairfly θα επιβάλλεται τέλος διαχείρισης ύψους 15€ ανά κράτηση.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *