Πετάξτε φθηνά για Βρυξέλλες με αεροπορικά εισιτήρια από την Jetairfly

jetairflyΗ βελγική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Jetairfly δημοσίευσε μια νέα προσφορά σε αεροπορικά εισιτήρια για Βρυξέλλες. Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει αρκετούς ελληνικούς προορισμούς, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και το Ηράκλειο είναι κάποιοι από αυτούς. Οι πτήσεις γίνονται για το διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών που βρίσκεται 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Βρυξελλών, είτε για το αεροδρόμιο Charleroi που βρίσκεται 46 χιλιόμετρα νότια του κέντρου των Βρυξελλών. Από κάποιες ελληνικές πόλεις της περιφέρειας προσφέρονται πτήσεις και για άλλες πόλεις του Βελγίου πέραν της πρωτεύουσας του. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν από 27 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2012 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 28 Απριλίου μέχρι 24 Οκτωβρίου 2012.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις έως 3.5.2012
  • Πτήσεις από 28.4.2012 έως 24.10.2012

Από Αθήνα προς Βρυξέλλες από 50€*

Από Θεσσαλονίκη προς Βρυξέλλες από 40€*

Από Πάτρα προς Βρυξέλλες από 50€*

Από Ηράκλειο προς Βρυξέλλες από 50€*

Από Ρόδο προς Βρυξέλλες από 49€*

Από Κω προς Βρυξέλλες από 50€*

Από Σαντορίνη προς Βρυξέλλες από 50€*

Από Κέρκυρα προς Βρυξέλλες από 50€*

Περισσότερες πληροφορίες για την Jetairfly

Όροι προσφοράς: *Οι τιμές ισχύουν για πτήσεις απλής διαδρομής και περιλαμβάνουν τους φόρους αεροδρομίων. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, όταν εξαντληθούν οι φθηνές θέσεις θα σας εμφανίζονται αυτόματα οι αμέσως ακριβότερες. Για όλες τις κρατήσεις που θα γίνουν μέσα από την ιστοσελίδα της Jetairfly θα επιβάλλεται τέλος διαχείρισης ύψους 15€ ανά κράτηση.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *