33.000 αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού της Aegean Airlines από 38€*

Aegean AirlinesΜετά την πρόσφατη προσφορά της Olympic Air, η Aegean Airlines απαντάει με μια δική της αντίστοιχη προσφορά. Αυτή τη φορά προσφέρει 33.000 αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού από 38€* για την περίοδο από 1η Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2012. Πιο συγκεκριμένα, για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 20 Απριλίου 2012 μπορείτε να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 38€, από Θεσσαλονίκη προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού στην ίδια τιμή, ενώ από Αθήνα προς προορισμούς εσωτερικού στα 57€. Ο ανταγωνισμός των αεροπορικών εταιρειών σε συνδυασμό με τη μειωμένη επιβατική κίνηση αποβαίνει τελικά σε όφελος του καταναλωτή αφού πλέον τα εισιτήρια σε προσφορά είναι πάρα πολλά. Η διάθεση αρκετών χιλιάδων εισιτηρίων για μεγάλη γκάμα προορισμών αυξάνει την πιθανότητα να πετάξετε με οικονομικό ναύλο ακριβώς την ημερομηνία που σας βολεύει. Αν δεν έχετε κανονίσει κάτι για διακοπές, λάβετε υπ’όψη σας ότι το Μάιο και τον Ιούνιο εκτός από τις προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια θα βρείτε και πολύ καλές τιμές στα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στους εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμούς.

  • 33.000 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις έως 20.4.2012
  • Πτήσεις από 1.5.2012 έως 30.6.2012

Προς Αθήνα 38€*

Από Αθήνα 57€*

Από/προς Θεσσαλονίκη 38€*

 

Όροι προσφοράς: H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις εσωτερικού της Aegean Airlines. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 20 Απριλίου 2012 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2012. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *