Αεροπορικά εισιτήρια για Μάλτα και Σόφια σε χαμηλές τιμές

Μάλτα

Ταξιδέψτε στη Μάλτα από 143€ με την προσφορά της Air Malta

Προσφορές Air Malta και Bulgaria Air

Η Air Malta προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Σόφια και Μάλτα. Συγκεκριμένα, οι τιμές από Αθήνα για Σόφια με επιστροφή ξεκινούν από 106€, ενώ η αντίστοιχη τιμή από Αθήνα για το αεροδρόμιο της Λούκα στη Μάλτα ξεκινάει από 143€.

Προσφορά από Αθήνα για Σόφια έχει και η Bulgaria Air. Τα εισιτήρια από Αθήνα με επιστροφή ξεκινούν από 124€ με τη βουλγάρικη εταιρεία. Μπορείτε να τα αγοράσετε και μεμονωμένα, από 52€ το σκέλος Σόφια – Αθήνα και από 79€ το σκέλος Αθήνα – Σόφια.

Και οι δύο εταιρείες δεν έχουν συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς για τις προσφορές τους, ισχύουν μέχρι την εξάντληση των θέσεων. Διαθεσιμότητα υπάρχει ικανοποιητική, ενώ μπορείτε να βρείτε εισιτήρια με ελαφρώς ακριβότερες τιμές ακόμη και για τον Αύγουστο.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων

 

Αθήνα – Σόφια από 106€

Αθήνα – Μάλτα από 143€


Πτήσεις για Κισινάου με Air Moldova

Η Air Moldova προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Κισινάου (Μολδαβία) με λιγότερα από 250 ευρώ. Η διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης προσφοράς δεν είναι αρκετά καλή, είναι ελάχιστες οι ημερομηνίες που μπορείτε να βρείτε αυτή την τιμή, κυρίως μέσα στους δύο επόμενους μήνες.


Πολυτελή A380 για την British Airways

Η British Airways καλωσορίζει στο στόλο της τα νέα πολυτελή και γιγάντια Airbus A380 που πρόκειται να δρομολογηθούν στις γραμμές Λονδίνο – Λος Άντζελες και Λονδίνο – Χονγκ Κονγκ. Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, το κόστος της πτήσης με επιστροφή από Αθήνα για Λος Άντζελες ξεκινάει από 797€ ενώ για Χονγκ Κονγκ ξεκινάει από 752€.

Εννοείται ότι το σκέλος από την Αθήνα μέχρι το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, δεν πραγματοποιείται με A380. Οι πτήσεις των νέων αεροσκαφών ξεκινούν στις 15 Οκτωβρίου για Λος Άντζελες, ενώ για Χονγκ Κονγκ ένα μήνα αργότερα, στις 15 Νοεμβρίου 2013.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.