Αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού & εξωτερικού από 37€* με Olympic Air

olympic airΗ Olympic Air ξαναχτυπά με μια νέα προσφορά, ελάχιστες ώρες μετά την προηγούμενη. Αυτή τη φορά πρόκειται για μεγαλύτερη προσφορά, περιλαμβάνει τα αεροπορικά δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού σε όλες τις γραμμές της Olympic Air και μάλιστα για τους δύο καλοκαιρινούς μήνες με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση, Ιούλιο και Αύγουστο. Η Olympic Air διαθέτει 25.000 αεροπορικά εισιτήρια γι’ αυτό το σκοπό και μπορείτε να τα κλείσετε από 24 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2012. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ακόμη και σε high season περίοδο με αεροπορικά εισιτήρια σε τιμή προσφοράς.

Για απλή μετάβαση από όλους τους προορισμούς εσωτερικού του δικτύου της Olympic Air προς Αθήνα η τιμή των εισιτηρίων ξεκινάει από 37€*, ενώ από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού η τιμή ξεκινάει από 56€. Για εισιτήρια απλής μετάβασης από/προς τη Θεσσαλονίκη από όλους τους προορισμούς εσωτερικού η τιμή των εισιτηρίων ξεκινάει από 38€. Για απλή μετάβαση από όλους τους προορισμούς του δικτύου εξωτερικού της Olympic Air προς Αθήνα τα εισιτήρια ξεκινούν από 41€, ενώ από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού τα εισιτήρια ξεκινούν από 49€.

  • 25.000 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις μέχρι 2.5.2012
  • Πτήσεις από 1.7.2012 μέχρι 30.08.2012

Προς Αθήνα από προορισμούς εσωτερικού 37€

Από Αθήνα προς προορισμούς εσωτερικού 56€

Από/προς Θεσσαλονίκη για προορισμούς εσωτερικού 38€

Προς Αθήνα από προορισμούς εξωτερικού 41€

Από Αθήνα προς προορισμούς εξωτερικού 49€

 

Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι και οι αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από 24 Απριλίου 2012 έως 2 Μαΐου 2012. Από την προσφορά εξαιρούνται οι άγονες γραμμές.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *