Αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και για εξωτερικό από 37€* με Olympic Air

olympic airΑν το Πάσχα δεν καταφέρετε τελικά να πάτε ένα ταξιδάκι λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων, η εποχή αμέσως μετά είναι ιδανική γι’ αυτό. Ο Μάιος είναι ο πιο ζεστός μήνας της άνοιξης, ενώ ο Ιούνιος είναι -τουλάχιστον στην αρχή του- ο πιο δροσερός μήνας του καλοκαιριού. Είναι οι τέλειες συνθήκες για να επισκεφθείτε την Ευρωπαϊκή πόλη που έχετε βάλει στο μάτι από καιρό, ή κάποιο ελληνικό νησί, χωρίς να υπάρχει η γνωστή πολυκοσμία του καλοκαιριού. Αυτή την εποχή θα μπορείτε να περπατήσετε, να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα, να χαλαρώσετε σε κάποιο καφέ, και όλα αυτά άνετα και χαλαρά, χωρίς πολλή φασαρία, χωρίς αναμονή σε ουρές. Είναι επίσης η εποχή που θα βρείτε ξενοδοχείο πολύ φθηνότερα σε σχέση με το Πάσχα ή τους δημοφιλείς καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και -κυρίως- Αύγουστο. Η Olympic Air σας βοηθάει σε αυτό το εγχείρημα προσφέροντας 30.000 αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού από 37€* για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 3 Μαΐου2012 έως 30 Ιουνίου 2012.

Συγκεκριμένα για απλή μετάβαση προς Αθήνα από προορισμούς εσωτερικού τα εισιτήρια ξεκινούν από 37€, ενώ από Αθήνα για όλους τους προορισμούς εσωτερικού η τιμή των εισιτηρίων ξεκινάει από 56€. Από και προς τη Θεσσαλονίκη για προορισμούς εσωτερικού τα εισιτήρια ξεκινούν από 38€. Για απλή μετάβαση από προορισμούς εξωτερικού, τα εισιτήρια προς Αθήνα ξεκινούν από 41€ ενώ από Αθήνα τα εισιτήρια ξεκινούν από 49€.

  • 30.000 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις μέχρι 13.4.2012
  • Πτήσεις από 3.5.2012 μέχρι 30.06.2012

Προς Αθήνα από προορισμούς εσωτερικού 37€

Από Αθήνα προς προορισμούς εσωτερικού 56€

Από/προς Θεσσαλονίκη για προορισμούς εσωτερικού 38€

Προς Αθήνα από προορισμούς εξωτερικού 41€

Από Αθήνα προς προορισμούς εξωτερικού 49€

 

Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι και οι αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από 7 Απριλίου 2012 έως 13 Απριλίου 2012. Από την προσφορά εξαιρούνται οι άγονες γραμμές.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *