«Συμβατικές» αεροπορικές εταιρείες

Τις αεροπορικές εταιρείες με την παραδοσιακή έννοια, πλέον τις ονομάζουμε και «συμβατικές» αεροπορικές εταιρείες για να τις διαχωρίσουμε από τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους. Σαν συμβατικές αεροπορικές εταιρείες θεωρούμε όλες τις εταιρείες που παρέχουν εισιτήρια με πλήρη ναύλο χωρίς πολλούς περιορισμούς και δεσμεύσεις, σεβόμενες όλα τα δικαιώματα των επιβατών.


Φθηνές πτήσεις με εισιτήρια προσφοράς

Τελευταία, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους έχουν αποκτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς στις εναέριες μετακινήσεις, έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός, ενώ παράλληλα έχουν συμπιεστεί τα περιθώρια κέρδους των συμβατικών αεροπορικών εταιρειών. Αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει τις περισσότερες συμβατικές εταιρείες σε προσφορές συγκεκριμένων θέσεων σε κάθε πτήση ακόμη και κάτω από το κόστος. Αυτές οι φθηνές θέσεις συνήθως συνοδεύονται από πρόσθετους περιορισμούς και δεσμεύσεις σε σχέση με τις θέσεις πλήρους ναύλου. Οι περιορισμοί που συνοδεύουν τις προσφορές των συμβατικών αεροπορικών εταιρειών ποικίλλουν, όμως συνήθως αφορούν μόνο στη μη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή ακύρωσης του εισιτηρίου με επιστροφή χρημάτων. Οι υπόλοιπες παρεχόμενες υπηρεσίες σχεδόν πάντα παραμένουν οι ίδιες σε σχέση με τους επιβάτες που έχουν πληρώσει πλήρη ναύλο, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια προσφοράς των συμβατικών αεροπορικών εταιρειών να συμφέρουν περισσότερο τον ταξιδιώτη σε σχέση με τα εισιτήρια των εταιρειών χαμηλού κόστους, ακόμη κι αν κοστίζουν περισσότερα χρήματα.

Δείτε αεροπορικά δρομολόγια, βρείτε εισιτήρια, διαβάστε πληροφορίες και κριτικές χρηστών ή βαθμολογήστε τις αεροπορικές εταιρείες στο flydeals.