Αεροσυνοδός της Aeroflot έδειξε …δάχτυλο στους επιβάτες!

Η Τατιάνα Κοζλένκο εργαζόταν στην Aeroflot σαν αεροσυνοδός, μέχρι που προέβη σε μια όχι και τόσο έξυπνη κίνηση. Δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει το χέρι μιας αεροσυνοδού -πιθανότατα το δικό της- να δείχνει άσεμνα …δάχτυλο σε μια καμπίνα αεροσκάφους γεμάτη από επιβάτες!

Η φωτογραφία ήταν δημοσιευμένη από το 2011

Άσεμνη χειρονομία στο αεροπλάνοΗ επίμαχη φωτογραφία αρχικά δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 στην ιστοσελίδα Vkontakte, το πιο δημοφιλές ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και παρεμφερές του Facebook. Μέχρι πρόσφατα είχε παραμείνει σε κοινή θέα στο προφίλ της κας Κοζλένκο, εισπράττοντας δεκάδες likes από φίλους και γνωστούς της.

Η φωτογραφία πρόσφατα κέντρισε την προσοχή του γνωστού μπλόγκερ Ιλία Βαρλάμωφ, ο οποίος τη δημοσίευσε στο Twitter. Άμεσα, εκατοντάδες από τους 105.000 θαυμαστές του Ιλία άρχισαν να αναμεταδίδουν το μήνυμα που περιείχε τη φωτογραφία, προβάλλοντας τη σε πολλαπλάσιο κόσμο. Σε μικρό χρονικό διάστημα η άσεμνη χειρονομία είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Απολύθηκε η «άτακτη» αεροσυνοδός

Πλέον το σκάνδαλο είχε πάρει γιγάντιες διαστάσεις, η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας κάλεσε την «άτακτη» αεροσυνοδό σε απολογία και στη συνέχεια την απέλυσε. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Aeroflot, αναφέρει πως η Τατιάνα Κοζλένκο αναγνώρισε το σφάλμα της απολογούμενη στην ανώτερη διοίκηση της εταιρείας. Επίσης αναφέρεται πως η επίμαχη φωτογραφία αποκαλύπτει την κακή διάθεση της κας Κοζλένκο απέναντι στους επιβάτες της εταιρείας, όπως και απέναντι στα καθήκοντα της ως αεροσυνοδός.

«Δεν είμαι ένοχη, δεν είναι το δικό μου χέρι»

Απολύθηκε από την AeroflotΗ Τατιάνα Κοζλένκο ύστερα από την απόλυση της έγραψε στην ιστοσελίδα Vkontakte ότι δεν ήταν δικό της το χέρι της φωτογραφίας και ότι η δημοσίευση δεν είχε γίνει από την ίδια. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Δεν είμαι ένοχη, το χέρι δεν είναι δικό μου, ούτε το αεροπλάνο είναι της εταιρείας μου. Κάποιος άλλος ανέβασε τη φωτογραφία κι εγώ απλώς πρόσθεσα με ετικέτα τον εαυτό μου σε αυτή. Ζητάω τη συμπαράσταση και τη βοήθεια σας!»

Η κοπέλα δεν είναι η πρώτη που απολύεται από την Aeroflot λόγω μιας δημοσίευσης στο διαδίκτυο. Τον περασμένο Μάιο απολύθηκε από τη θέση της αεροσυνοδού η Εκατερίνα Σολόβιεβα, επειδή διακωμώδησε το αεροπορικό δυστύχημα ενός αεροσκάφους Sukhoi Superjet-100 στην Ινδονησία.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.