Αλλαγές στις πτήσεις για Λονδίνο από την Aegean Airlines

aegean airlinesΗ Aegean Airlines τροποποιεί το χειμερινό πρόγραμμα των πτήσεων για Λονδίνο που ξεκινάει στις 28 Οκτωβρίου 2012. Συγκεκριμένα, οι πτήσεις από Αθήνα προς το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου γίνονται πλέον καθημερινές από 4 φορές εβδομαδιαίως που ίσχυε μέχρι σήμερα. Αντίθετα οι πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Heathrow μειώνονται σε 11 εβδομαδιαίως από 24 εβδομαδιαίως που εκτελούνται σήμερα. Οι πτήσεις από Λάρνακα για Λονδίνο θα εκτελούνται 6 φορές την εβδομάδα προς το αεροδρόμιο Heathrow.

4η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη

Ο ανεξάρτητος παγκόσμιος οργανισμός SKYTRAX αξιολόγησε τις αεροπορικές εταιρείες για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους επιβάτες στο έδαφος και στον αέρα, η Aegean πήρε την 4η θέση ανάμεσα στις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες. Σαν καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη βραβεύθηκε η Turkish Airlines. Η Aegean Airlines παράλληλα βραβεύτηκε σαν καλύτερη τοπική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *