Ανακαλύψτε τη Σκύρο με την Aegean Airlines, από 9€ για απλή μετάβαση

aegean airlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει 20.000 αεροπορικά εισιτήρια για το δρομολόγιο Αθήνα – Σκύρος. Η τιμή της προσφοράς είναι 9€ για απλή μετάβαση από Σκύρο προς Αθήνα και 19€ από Αθήνα προς Σκύρο. Η προσφορά ισχύει για όλες τις πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 21 Ιουνίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2012. Η Aegean σε συνεργασία με το Δήμο Σκύρου σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν καμπάνια προώθησης για να προσελκύσουν παραθεριστές στο νησί παράλληλα με την προσφορά φθηνών εισιτηρίων. Η Σκύρος είναι ένα νησί των Βόρειων Σποράδων με σημαντική παρουσία στην πορεία της Ελληνικής πραγματικότητας και με ιστορία αιώνων. Αξίζει να γνωρίσετε ένα από το ομορφότερα νησιά της Ελλάδας.

  • 20.000 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις μέχρι 31/7/2012
  • Πτήσεις από 21/9/2012 μέχρι 31/12/2012

Από Σκύρο προς Αθήνα από 9€

Από Αθήνα προς Σκύρο από 19€

 

Όροι προσφοράς: Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι και οι λοιπές χρεώσεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας σε αυτά τα εισιτήρια, ούτε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *