Πετάξτε για Βαρσοβία και Κρακοβία από 86€ με τη LOT Polish Airlines

LOT Polish AirlinesΗ LOT Polish Airlines προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βαρσοβία και Κρακοβία από μόλις 86€. Η προσφορά έχει πολύ περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, αν ενδιαφέρεστε να πετάξετε για Βαρσοβία ή Κρακοβία στο διάστημα έως 31 Οκτωβρίου 2012 πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να αγοράσετε τα εισιτήρια όσο ακόμη έχουν την τιμή της προσφοράς. Η LOT πετάει στη Βαρσοβία με απευθείας πτήσεις και θα βρείτε χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου απ’ ότι για Κρακοβία που πετάει με ανταπόκριση μέσω Βαρσοβίας. Οι δύο μεγάλες πόλεις της Πολωνίας έχουν πολλά αξιοθέατα και εξαιρετικό τουριστικό ενδιαφέρον, όποια και να διαλέξετε το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσετε.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Πτήσεις έως 31.10.2012

Από Αθήνα προς Βαρσοβία και Κρακοβία από 86€

 

Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει μόνο για την οικονομική θέση και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή ακύρωσης του αεροπορικού εισιτηρίου. Τα παιδιά από 2 έως 11 ετών έχουν 25% έκπτωση επί του ναύλου ενώ τα βρέφη έως 2 ετών έχουν 90% έκπτωση όταν δεν καταλαμβάνουν θέση στο αεροπλάνο. Η τιμή ισχύει για απευθείας πτήση με επιστροφή και περιλαμβάνει τον αεροπορικό ναύλο, φόρους, τέλη αεροδρομίων και όλες τις πρόσθετες χρεώσεις. Η τιμή ενδέχεται να μεταβληθεί αναλόγως την ημερομηνία αγοράς των αεροπορικών εισιτηρίων.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *