Αεροπορικές προσφορές για Βενετία, Πίζα & Μιλάνο από 31€* με την Air One

Air OneΗ αεροπορική εταιρεία Air One, μέλος του ομίλου της Alitalia, προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για δημοφιλείς πόλεις της Ιταλίας σε χαμηλές τιμές. Από Ηράκλειο, Ρόδο και Μύκονο μπορείτε να πετάξετε για Μιλάνο από 31€ για εισιτήριο απλής διαδρομής, από Αθήνα μπορείτε να πετάξετε στη Βενετία από 39€ ή στην Πίζα από 52€ για απλή διαδρομή. Η Air One συνεχίζει όλη τη σεζόν τις επαναλαμβανόμενες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων από διάφορες πόλεις της Ελλάδας για τις 3 δημοφιλείς πόλεις της Ιταλίας. Οι τιμές των εισιτηρίων με επιστροφή κυμαίνονται συνήθως σε τιμές κάτω από τα 100€ αθροίζοντας ακόμη και το τέλος 12€ που χρεώνει η Air One για τις κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα της.

Από Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο προς Μιλάνο από 31€*

Από Αθήνα προς Βενετία από 39€*

Από Αθήνα προς Πίζα από 52€*

Δείτε πληροφορίες και αεροπορικά δρομολόγια της Air One

Σημείωση: Οι πτήσεις στο δρομολόγιο από Ηράκλειο για Μιλάνο ξεκινούν στις 13 Ιουλίου 2012, οι πτήσεις στα δρομολόγια από Μύκονο και Ρόδο για Μιλάνο ξεκινούν στις 14 Ιουλίου 2012 και οι πτήσεις στο δρομολόγιο από Αθήνα για Βενετία ξεκινούν στις 15 Ιουνίου 2012. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και ενδέχεται να εξαντληθούν γρήγορα. *Οι τιμές ισχύουν για εισιτήριο απλής διαδρομής και περιλαμβάνουν τους φόρους αεροδρομίων. Για κρατήσεις εισιτηρίων μέσα από την ιστοσελίδα της Air One επιβάλλεται τέλος διαχείρισης 12€.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *