Βρυξέλλες, Μόναχο και άλλοι ευρωπαϊκοί προορισμοί σε προσφορά

Βρυξέλλες

Η Aegean σας ταξιδεύει στις Βρυξέλλες με 15%* έκπτωση

Έκπτωση 15%* για Βρυξέλλες

Η Aegean προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδο και Κέρκυρα για Βρυξέλλες με 15% έκπτωση. Τα δρομολόγια για Βρυξέλλες από Κέρκυρα και Ρόδο ξεκινούν σχετικά αργά, από Κέρκυρα στις 27 Μαίου, ενώ από Ρόδο στις 5 Ιουνίου 2013.

*Η έκπτωση αφορά το ναύλο και τον επίναυλο καυσίμων, ενώ δεν εφαρμόζεται σε φόρους και τέλη. Αλλαγές στα εισιτήρια μπορείτε να κάνετε με χρέωση, ενώ στην περίπτωση ακυρώσεων θα ισχύουν οι γενικοί όροι της Aegean.

  • Κρατήσεις μέχρι 19/3/2013
  • Πτήσεις από 1/4/2013 έως 30/6/2013

 

Βρυξέλλες με 15%* έκπτωση από Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδο και Κέρκυρα


Παράταση στην προσφορά της Alitalia

Η προσφορά της Alitalia από Θεσσαλονίκη για προορισμούς Ιταλίας, Ευρώπης αλλά και στη Μέση Ανατολή, πήρε παράταση μέχρι τις 26 Μαρτίου. Αρχικά, το χρονικό περιθώριο για τις κρατήσεις ήταν προγραμματισμένο να λήξει στις 12 Μαρτίου. Για τις πτήσεις δεν υπάρχει αλλαγή, θα πραγματοποιούνται από 31 Μαρτίου έως 31 Οκτωβρίου με εξαιρούμενο το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2013.


Προσφορά Lufthansa για Μόναχο

Τα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Μόναχο με Lufthansa ξεκινούν από 129 ευρώ για το μήνα Απρίλιο. Η Lufthansa προσφέρει επίσης τη δυνατότητα απλής μετάβασης από Αθήνα προς Μόναχο ή Φρανκφούρτη με τιμές από 69 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μόνο για τις πτήσεις που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της εταιρείας, ενώ δεν επιτρέπονται αλλαγές ή επιστροφή χρημάτων. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Πτήσεις από 1/4/2013 έως 30/4/2013

 

Αθήνα – Μόναχο από 129€

Απλή μετάβαση από Αθήνα για Μόναχο ή Φρανκφούρτη από 69€


Προσφορά Ryanair για τον Απρίλιο

Η Ryanair προσφέρει εισιτήρια σε όλο το δίκτυο της για το μήνα Απρίλιο. Από τα θερινά δρομολόγια της εταιρείας, εννοείται ότι η προσφορά αφορά μόνο αυτά που θα έχουν ξεκινήσει από νωρίς. Οι τιμές ξεκινούν από 16€ για απλή μετάβαση, αν αγοράσετε εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Ryanair, θα υπάρχουν κάποιες πρόσθετες χρεώσεις όπως η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (2% επί του συνολικού κόστους), το κόστος μεταφοράς αποσκευών ή όποιας άλλης πρόσθετης υπηρεσίας επιλέξετε.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Σύμφωνα με τη Ryanair, η προσφορά αναφέρεται σε πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη για όλο τον Απρίλιο. Όμως αν κάνετε μια αναζήτηση, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν διαθέσιμα φθηνά εισιτήρια για περισσότερες ημέρες.

Σε κάποιους προορισμούς όπως πχ στο δρομολόγιο Χανιά – Πάφος, θα εκπλαγείτε με τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων από 16€. Σε κάποιους άλλους η διαθεσιμότητα είναι μικρότερη ενώ τα εισιτήρια ξεκινούν από 20€ ή παραπάνω για απλή μετάβαση. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, λογικά όσο περνάει η ώρα θα εξαντλούνται τα πιο φθηνά εισιτήρια.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.