Γενεύη με έκπτωση 15%* και Low Cost προσφορές Ryanair για Ευρώπη

Προσφορά Ryanair

Προσφορά για πτήσεις Ryanair απλής μετάβασης από 20€ **

Πτήσεις για Γενεύη με έκπτωση 15% *

Η Aegean προσφέρει έκπτωση 15% * σε όλες τις πτήσεις από Αθήνα προς Γενεύη που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο και τον Ιούνιο. Η προσφορά ισχύει τόσο για πτήσεις με επιστροφή, όσο και για απλή μετάβαση.

Η 3η σε μέγεθος ελβετική πόλη διαθέτει καταπράσινα πάρκα και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, ενώ τα μεγάλα της πεζοδρόμια εμπνέουν απολαυστικούς περιπάτους. Από αρκετά σημεία της πόλης θα μπορείτε να θαυμάσετε το μοναδικό στο είδος του συντριβάνι «Jet d’Eau» ύψους 140 μέτρων, που βρίσκεται στην ομώνυμη λίμνη της Γενεύης.

  • Κρατήσεις μέχρι 31/3/2013
  • Πτήσεις από 24/4/2013 έως 30/6/2013
  • *Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται σε φόρους και λοιπά τέλη

 

Γενεύη με έκπτωση 15% *


Προσφορές Ryanair από 20€ **

Η Ryanair προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε χαμηλές τιμές για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Αν και η προσφορά αναφέρεται σε όλο το δίκτυο της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής Low Cost εταιρείας, σε κάποιους προορισμούς υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα φθηνών εισιτηρίων, ενώ σε κάποιους άλλους είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε εισιτήρια σε τιμές μικρότερες από 40-50€ ** για απλή μετάβαση.

Όσοι ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη για προορισμούς όπως Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια ή Πάφο, θα εκπλαγείτε ευχάριστα μόλις ανακαλύψετε ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων που ξεκινούν από 20€ ** για απλή μετάβαση. Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε απευθείας στην ιστοσελίδα της Ryanair.

**Οι τιμές αναφέρονται σε πτήσεις απλής μετάβασης και δεν συμπεριλαμβάνουν πρόσθετες χρεώσεις όπως το τέλος για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (2% επί του τελικού ποσού της κράτησης) ή τη χρέωση των αποσκευών που πιθανώς θα μεταφέρετε. Χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση επιτρέπεται να μεταφέρετε μόνο μια χειραποσκευή βάρους έως 10 κιλών και μέγιστων διαστάσεων 55 x 40 x 20 εκατοστά.

  • Κρατήσεις μέχρι 28/3/2013
  • Πτήσεις από 9/4/2013 έως 30/5/2013
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Προαγορά 14 ημερών
  • Ισχύει για πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη

Πτήσεις Ryanair απλής μετάβασης από 20€ **


Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.