Η Easyjet προσθέτει νέες Low Cost πτήσεις από Αγγλία για Ισλανδία

Δύο νέα δρομολόγια για Ισλανδία

Η Easyjet στην ΙσλανδίαΎστερα από τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που σημείωσε το δρομολόγιο Λονδίνο (Λούτον) – Ρέυκιαβικ της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Easyjet, αποφασίστηκε η προσθήκη δύο νέων δρομολογίων από Αγγλία για την πρωτεύουσα της Ισλανδίας. Από το Μάρτιο του 2013 το Μάντσεστερ και το Εδιμβούργο θα συνδέονται με το αεροδρόμιο Κεφλαβίκ του Ρέυκιαβικ με 2 πτήσεις την εβδομάδα ανά προορισμό. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη θα εκτελείται το δρομολόγιο από Εδιμβούργο, ενώ κάθε Πέμπτη και Κυριακή η Easyjet θα πετάει για Ισλανδία από το Μάντσεστερ.

Αυξάνονται οι πτήσεις από Λονδίνο

Η Easyjet στην προσπάθεια της να ανταποκριθεί στην αυξημένη κίνηση που παρουσιάζει το δρομολόγιο από Λονδίνο για Ρέυκιαβικ, αυξάνει τα δρομολόγια σε 4 από 3 που εκτελούσε μέχρι σήμερα. Από τον επόμενο Μάρτιο θα πετάει από Λονδίνο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή για όλη τη διάρκεια του έτους. Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο υπάρχει αυξημένη επιβατική κίνηση τόσο από Βρετανούς που επισκέπτονται την Ισλανδία, όσο και από Ισλανδούς που επισκέπτονται το Λονδίνο είτε για τουρισμό είτε για δουλειές. Με την προσθήκη των νέων δρομολογίων, η Easyjet θα εκτελεί συνολικά 8 πτήσεις την εβδομάδα προς την Ισλανδία, με εισιτήριο που ξεκινάει από μόλις 24,99 λίρες για απλή μετάβαση.

Μεγαλύτερη ευελιξία για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Τα νέα δρομολόγια είναι πολύ σημαντικά για τη χώρα μας, πλέον έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε το ταξίδι στη μακρινή Ισλανδία με 2 νέους προορισμούς στην Αγγλία και παράλληλα θα υπάρχει αυξημένη διαθεσιμότητα φθηνών εισιτηρίων. Αν και η Easyjet δεν εκδίδει εισιτήριο από Ελλάδα απευθείας για Ισλανδία, μπορείτε να αγοράσετε 2 ξεχωριστά εισιτήρια από Ελλάδα για Λονδίνο, Μάντσεστερ ή Εδιμβούργο και από εκεί στη συνέχεια για Ρέυκιαβικ, ώστε να πετύχετε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *