Πετάξτε για Λάρνακα με αεροπορικά εισιτήρια σε προσφορά από την Aegean

aegean airlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα σε χαμηλή τιμή. Μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια μέχρι τις 20 Απριλίου 2012 και να πετάξετε οποτεδήποτε θέλετε για ένα ολόκληρο εξάμηνο, από την 1η Μαΐου έως τις 27 Οκτωβρίου 2012. Η τιμή απλής μετάβασης από Θεσσαλονίκη για Λάρνακα είναι 47€, ενώ από Αθήνα για Λάρνακα και από Λάρνακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι 67€. Εκμεταλλευτείτε τώρα την προσφορά και κλείστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην πανέμορφη Λάρνακα.

  • 8.500 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις έως 20.4.2012
  • Πτήσεις από 1.5.2012 έως 27.10.2012

Από Θεσσαλονίκη για Λάρνακα 47€*

Από Αθήνα προς Λάρνακα 67€*

Από Λάρνακα προς Αθήνα & Θεσσαλονίκη 67€*

 

Όροι προσφοράς: H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 20 Απριλίου 2012 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Μαΐου έως 27 Οκτωβρίου 2012. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *