Εκπτώσεις και προσφορές για προορισμούς στην Ευρώπη

Πράγα

Ταξίδι στη μαγευτική Πράγα με Aegean και έκπτωση 15%*

Έκπτωση 15%* για Βιέννη, Πράγα ή Βουδαπέστη

Για λίγες μόνο ημέρες, η Aegean προσφέρει έκπτωση 15%* σε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Πράγα, Βιέννη και Βουδαπέστη. Η έκπτωση ισχύει μόνο στις απευθείας πτήσεις με αεροπλάνα της Aegean, για απλή μετάβαση ή για πτήση με επιστροφή.

*Η έκπτωση εφαρμόζεται στο ναύλο και τον επίναυλο καυσίμων, δεν έχει εφαρμογή σε φόρους και λοιπές χρεώσεις. Σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης του εισιτηρίου ισχύουν οι γενικοί όροι της Aegean. Μέχρι τις 12 Μαρτίου που ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά, στη μηχανή κρατήσεων θα εμφανίζονται οι μειωμένες τιμές που προκύπτουν μετά την εφαρμογή της έκπτωσης στους αεροπορικούς ναύλους.

  • Κρατήσεις μέχρι 12/3/2013
  • Πτήσεις από 1/4/2013 έως 30/6/2013

 

Έκπτωση 15%* για Βιέννη, Πράγα και Βουδαπέστη


Προσφορά Ryanair από 16€ για απλή μετάβαση

Η Ryanair επαναλαμβάνει την τελευταία της προσφορά διαθέτοντας περισσότερα φθηνά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς. Τα ταξίδια θα πραγματοποιηθούν ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες, από 1 μέχρι 25 Απριλίου και μόνο από Δευτέρα έως Πέμπτη. Κρατήσεις για αυτή την προσφορά θα γίνονται μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στην ιστοσελίδα της Ryanair.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι οι τιμές αυτή τη φορά ξεκινούν από 16€. Η διαθεσιμότητα κυμαίνεται ανά προορισμό, σε κάποιους θα βρείτε διαθέσιμες πτήσεις από 16€, σε άλλους από 22€, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που θα βρείτε τις πτήσεις να κοστίζουν γύρω στα 50€ ή παραπάνω.

Αν βρίσκεστε κοντά σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο ή οποιοδήποτε νησί-προορισμό της Ryanair, κάντε μια αναζήτηση για φθηνά εισιτήρια. Μια σύντομη απόδραση σε σχεδόν εξευτελιστικές τιμές, σίγουρα δεν πρόκειται να σας βλάψει!


Προσφορά Jetairfly για Βρυξέλλες

Η προσφορά της Jetairfly μας ταξιδεύει από την Αθήνα στις Βρυξέλλες με 70€ για τον αεροπορικό ναύλο απλής μετάβασης ανά άτομο, συν άλλα 15 ευρώ που κοστίζει το τέλος διαχείρισης και χρεώνεται μία φορά ανά κράτηση.

Κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι τέλος Μαρτίου στην ιστοσελίδα της Jetairfly, ενώ οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από σήμερα μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2013.

Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και θα δυσκολευτείτε αρκετά να βρείτε φθηνά εισιτήρια, όμως το διάστημα της προσφοράς είναι αρκετά μεγάλο. Η τιμή δεν είναι πολύ ακριβή αν σκεφτείτε ότι σε αυτή συμπεριλαμβάνεται μία αποσκευή με βάρος μέχρι 20 κιλά.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.