Έκπτωση 20% στα αεροπορικά εισιτήρια Aegean για Ιταλία

Προσφορά Aegean για Ιταλία

Μιλάνο, Ρώμη ή Βενετία

Η Aegean προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για Ιταλία με έκπτωση 20%. Η προσφορά ισχύει για όλες τις πτήσεις που εκτελούνται με αεροσκάφη της εταιρείας και για κρατήσεις μέχρι τις 27 Απριλίου, ενώ η περίοδος των πτήσεων περιλαμβάνει πρακτικά όλη τη θερινή σεζόν!

Μη χάσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι στην Ιταλία, για City Break, για καλοκαιρινές διακοπές, ή απλώς για ψώνια, όπως και να ταξιδέψετε σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Ίσως δυσκολευτείτε μόνο να επιλέξετε μεταξύ Μιλάνου, Ρώμης και Βενετίας…

* Το δρομολόγιο Κέρκυρα – Μιλάνο θα εκτελείται από 7 Ιουλίου μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2013, το δρομολόγιο Κέρκυρα – Ρώμη από 27 Ιουλίου έως 9 Σεπτεμβρίου 2013, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Μιλάνο από 4 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ το δρομολόγιο Αθήνα – Βενετία από 14 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2013.

  • Κρατήσεις μέχρι 27/4/2013
  • Πτήσεις από 15/5/2013 έως 31/10/2013*
  • Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται σε φόρους και τέλη

 

Έκπτωση 20% για Μιλάνο από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα

Έκπτωση 20% για Ρώμη από Αθήνα

Έκπτωση 20% για Βενετία από Αθήνα


Η Aegean φέρνει το Mobile Boarding Pass τώρα και στο Passbook

Η υπηρεσία Mobile Boarding Pass της Aegean έγινε πλέον συμβατή με το Passbook, την εφαρμογή για iPhone. Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους iPhone, iPod Touch με λειτουργικό σύστημα iOS 6 ή μεταγενέστερο, να έχουν συγκεντρωμένα όλα το Mobile Boarding Passes σε ένα σημείο στο κινητό τους.

Με τη νέα υπηρεσία, η πρόσβαση στις κάρτες επιβίβασης γίνεται ανά πάσα στιγμή offline χωρίς να απαιτείται η σύνδεση με το ίντερνετ. Όταν πλησιάσει η ώρα της αναχώρησης, ή όταν ο επιβάτης προσεγγίσει το αεροδρόμιο, το Mobile Boarding Pass εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του κινητού, διευκολύνοντας τη διαδικασία της επιβίβασης στο αεροσκάφος.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.