Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για Ελλάδα ή εξωτερικό

ενοικίαση αυτοκινήτων hertz

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με την Hertz®

Το αυτοκίνητο προσφέρει ελευθερία στα ταξίδια

Η ενοικίαση αυτοκινήτου αλλάζει ριζικά το ταξίδι σας. Πλέον, δεν είστε δεσμευμένοι να δείτε μόνο μια πόλη, να ακολουθήσετε μόνο μια διαδρομή -αυτή του λεωφορείου ή του τρένου- ή να δείτε μόνο τα γνωστά «τουριστικά» αξιοθέατα. Με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο χαράζετε εσείς την πορεία που θα ακολουθήσετε, περνώντας από όλα τα μέρη που θεωρείτε σημαντικά, ή που διαβάσατε γι’ αυτά σε κάποιο forum για «ψαγμένους» ταξιδιώτες.

Οργανώστε σωστά τις διαδρομές με αυτοκίνητο

Δύο πολύ καλές ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαράξετε τη διαδρομή σας ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα και να κάνετε προυπολογισμό κόστους διαδρομής με ακρίβεια, είναι:

Οι Χάρτες Google

Πλήρης σχεδιασμός της διαδρομής σας λαμβάνοντας υπ’όψιν όλες τις παραμέτρους όπως πχ συνδέσεις ferry boats, με αρκετά καλή εκτίμηση των χιλιομέτρων και του χρόνου της διαδρομής. Δείτε τους χάρτες Google εδώ.

Υπολογιστής ταξιδίου Via Michelin

Αν το ταξίδι σας περιλαμβάνει κυρίως εθνικές οδούς, ο υπολογιστής ταξιδίου Via Michelin θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο σχεδιασμό του. Εκτιμά με ακρίβεια το κόστος των καυσίμων, των διοδίων, το χρόνο της διαδρομής και τα χιλιόμετρα και σας βοηθάει να διαλέξτε όχι μόνο την πιο σύντομη αλλά και την πιο οικονομική διαδρομή. Δείτε τον υπολογιστή ταξιδίου Via Michelin εδώ.