Η Air Berlin από σήμερα μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld

air berlin - oneworldΗ Air Berlin, η 2η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας και 6η μεγαλύτερη της Ευρώπης, από σήμερα είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld. Η Air Berlin πλέον προσφέρει πτήσεις εκτός από το δίκτυο της για όλους τους προορισμούς της oneworld, δηλαδή για 800 προορισμούς σε 150 χώρες με 8.750 αναχωρήσεις ημερησίως και ένα στόλο 2.500 αεροσκαφών.

Τα μέλη του προγράμματος topbonus της Air Berlin απολαμβάνουν πλέον τα προνόμια που έχουν τα μέλη του προγράμματος frequent flyer της Oneworld όταν ταξιδεύουν με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μέλος της συμμαχίας, επίσης πλέον μπορούν να κερδίζουν και να ξοδεύουν μίλια σε οποιαδήποτε πτήση της συμμαχίας. Τα προγράμματα topbonus Platinum και topbonus Gold της Air Berlin είναι πλέον ισοδύναμα με τα αντίστοιχα προγράμματα frequent flyer Emerald και Sapphire της Oneworld και τα μέλη τους μπορούν να χρησιμοποιούν περισσότερα από 550 lounges αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο.

Τα υπόλοιπα μέλη της συμμαχίας oneworld είναι: American Airlines, British Airways, Cathay Pacific Airways, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN Airlines, Qantas, Royal Jordanian, S7 Airlines και σχεδόν 20 ακόμη συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *