Ο Area Manager της Emirates δηλώνει ότι δεν αποχωρεί από την Ελλάδα

Mohammad Sarhan Emirates Area Manager Ελλάδα ΑλβανίαΟ κ. Mohammad Sarhan, ο νέος Area Manager της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία, δήλωσε ότι δεν υπάρχει σχέδιο της εταιρείας για αποχώρηση από την ελληνική αγορά διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα, ο κ. Sarhan δήλωσε τα εξής: «Η Emirates διατηρεί τη δέσμευσή της προς την Ελλάδα μετά από 16 έτη συνεχούς παροχής υπηρεσιών στον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο, παραμένοντας παράλληλα βασικός υποστηρικτής των εμπορευματικών μεταφορών, μέσω της Emirates SkyCargo. Η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό και πολύτιμο σταθμό για την Emirates στην Ευρώπη.

Η εταιρία πραγματοποιεί 7 πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη Airbus A340-300 και A330-200. Με περισσότερους από 170 Έλληνες να απασχολούνται στον Όμιλο της Emirates παγκοσμίως και με τη συνεχή διοργάνωση Ημερών Καριέρας σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, η Ελλάδα παραμένει μία σημαντική αγορά για την Emirates».

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *