Σωρεία καταγγελιών για γνωστή ιστοσελίδα ταξιδιωτικών προσφορών

Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αθηνών και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

scam-alertΗ Γενική Γραμματεία Καταναλωτή μας ενημερώνει πως στα πλαίσια της ενημέρωσης των καταναλωτών και της προστασίας των οικονομικών τους συμφερόντων διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το φάκελο με τις καταγγελίες που έχει συγκεντρώσει για τη γνωστή ιστοσελίδα κυρίως ταξιδιωτικών προσφορών www . prolaveto . com. Η Γενική Γραμματεία παράλληλα έχει ενημερώσει την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των ταξιδιών και των ξενοδοχείων προβάλλοντας πακέτα που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή στο εξωτερικό αρκετά φθηνότερα από την κανονική τους τιμή που διατίθενται στο ταξιδιωτικό πρακτορείο. Ομοίως προβάλλει πακέτα διαμονής σε ξενοδοχεία κυρίως στην Ελλάδα με μεγάλη έκπτωση.

Οι καταναλωτές πριν αγοράσουν υπηρεσίες να κάνουν επαλήθευση

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή καλεί όλους τους καταναλωτές επισκέπτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πριν προβούν σε οποιαδήποτε αγορά ταξιδιού, διαμονής ξενοδοχείων ή οποιασδήποτε υπηρεσίας πωλείται μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, να ψάξουν να βρουν τα στοιχεία επικοινωνίας του επαγγελματία-συνεργάτη της ιστοσελίδας που πρόκειται να παράσχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία και να επιβεβαιώσουν ότι η προσφορά ισχύει και είναι αυθεντική. Στην ίδια κίνηση πρέπει να προχωρήσουν και όσοι έχουν ήδη αγοράσει τις υπηρεσίες και δεν τις έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *