Πετάξτε για Κολωνία και Στουτγάρδη από 40€* με germanwings

germanwingsΗ germanwings προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Κολωνία και Στουτγάρδη από 39,99€*. Για την προσφορά αυτή πρέπει να κλείσετε εισιτήρια μέχρι την Κυριακή 19 Αυγούστου 2012. Οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 Οκτωβρίου 2012 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2013.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις έως 19/8/2012
  • Πτήσεις από 1/10/2012 έως 30/3/2013

Πτήσεις από Αθήνα

Κολωνία από 39,99€*

Στουτγάρδη από 39,99€*

Πτήσεις από Θεσσαλονίκη

Κολωνία από 49,99€*

Στουτγάρδη από 49,99€*

Περισσότερες πληροφορίες για την Germanwings

*Όροι προσφοράς: Οι τιμές ισχύουν για εισιτήρια απλής μετάβασης ανά άτομο και δεν περιλαμβάνεται η χρέωση για μεταφορά αποσκευών και το τέλος κράτησης όπου υφίσταται. Για αγορές που θα γίνουν με κάρτα εκτός των VISA χρεωστική και VISA Electron, θα ισχύει τέλος κράτησης 9,50€.Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Αλλαγές στις χρεώσεις των αποσκευών

Η Germanwings ακολουθώντας τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες έχει τροποποιήσει αντίστοιχα την πολιτική της για τη μεταφορά αποσκευών. Το μέγιστο φορτίου που μπορεί να μεταφερθεί με μία μόνο αποσκευή έχει αυξηθεί στα 23 κιλά από 20 που ίσχυε μέχρι τώρα. Στους ναύλους «Best» και «Flex» μπορεί να μεταφερθεί μία δωρεάν αποσκευή, ενώ στο ναύλο «Basic» η χρέωση για μία αποσκευή είναι 10 ευρώ αν η κράτηση γίνει μέσω ίντερνετ. Κάθε επιπρόσθετη αποσκευή θα κοστίζει 70 ευρώ.

Για τα παιδιά ισχύουν οι ίδιοι όροι που ισχύουν για τους ενήλικες, με τη διαφορά ότι η Germanwings μπορεί να μεταφέρει δωρεάν ένα βρεφικό καρότσι ή καλαθάκι.

Για πιο βαριές αποσκευές, το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος είναι στα 32 κιλά, με πρόσθετη χρέωση που αγγίζει τα 50 ευρώ για την πρώτη πολύ βαριά αποσκευή, και 30 ευρώ για κάθε επόμενη. Όπως συνηθίζεται, η Germanwings θα επιτρέπει τη δωρεάν μεταφορά μιας χειραποσκευής διαστάσεων όχι μεγαλύτερων από 55 x 40 x 20 εκατοστά και βάρους έως 8 κιλά.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *