Μεγάλη προσφορά Low Cost αεροπορικών εισιτηρίων Ryanair για Ευρώπη

RyanairΣήμερα ανακοινώθηκε η νέα προσφορά της Ryanair για όλες τις πτήσεις, με αρκετά περιορισμένο αριθμό φθηνών εισιτηρίων από 22€*. Τα κακά νέα είναι πως από την Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστα δρομολόγια μέχρι τις 28 Μαρτίου που διαρκεί η προσφορά. Υπάρχουν όμως και καλά νέα, αν κάνετε μια αναζήτηση θα βρείτε εκπληκτικές ευκαιρίες για αρκετούς προορισμούς της Ευρώπης από την άνοιξη και μετά. Την άνοιξη θα έχουν ξεκινήσει όλα τα εποχικά δρομολόγια της εταιρείας και οι επιλογές που έχετε στη διάθεση σας θα είναι αρκετές. Αν ψάξετε, θα βρείτε ελάχιστα εισιτήρια από 26€*, λίγα περισσότερα από 40€* και πάρα πολλά σε πιο ακριβές τιμές.

*Μην ξεχάσετε να συνυπολογίστε τις πρόσθετες χρεώσεις για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφορά αποσκευών κλπ.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις έως 17/1/2013
  • Πτήσεις από 4/2/2013 έως 28/3/2013
  • Ισχύει για πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη

Προσφορά Ryanair από 22€* για Φεβρουάριο μέχρι Μάρτιο (ελάχιστες διαθέσιμες πτήσεις)

Πολύ καλές τιμές εκτός προσφοράς, από Απρίλιο μέχρι Μάιο (πολλές διαθέσιμες πτήσεις)

Πληροφορίες για τη Ryanair

Σημαντική επέκταση της Ryanair στη χώρα μας

Η Ryanair, η μεγαλύτερη Low Cost αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, φέτος έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη χώρα μας. Εκτός από τη βάση που άνοιξε στο αεροδρόμιο των Χανίων, έχουν προστεθεί αρκετοί νέοι προορισμοί στους ήδη υπάρχοντες και για άλλα αεροδρόμια της περιφέρειας. Για πρώτη φορά φέτος θα αναλάβει ένα δρομολόγιο εσωτερικού, από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη. Το νέο δρομολόγιο δεν έχει φορτωθεί ακόμη στο σύστημα της εταιρείας, όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει με την ελπίδα ότι ίσως σπάσει ο ανταγωνισμός. Ίσως αυτή η πίεση αναγκάσει τις εγχώριες αεροπορικές εταιρείες να πουλάνε φθηνότερα τα αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού.

Low Cost αεροπορική σύνδεση Λονδίνου με Μόσχα από την Easyjet

Αν καταφέρετε να βρείτε φθηνά εισιτήρια για Λονδίνο, η συγκεκριμένη πληροφορία ίσως σας ενδιαφέρει πραγματικά. Η Easyjet από σήμερα ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων στο δρομολόγιο Λονδίνο – Μόσχα με τιμές από 47,5 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 57 ευρώ για απλή μετάβαση. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 18 Μαρτίου και θα είναι καθημερινές, από τις 15 Απριλίου και μετά το δρομολόγιο θα εκτελείται 2 φορές κάθε ημέρα.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *