Μη χάσετε τη μεγάλη ευκαιρία για Γενεύη και την προσφορά για Ρόδο

Γενεύη

Νέος φθηνός ναύλος από τη Swiss

Έφθασε η στιγμή να προγραμματίσετε μια σύντομη απόδραση στη Γενεύη, η τιμή είναι τόσο χαμηλή (79€ με επιστροφή) που δύσκολα θα μπορέσετε να της αντισταθείτε.

Η Swiss δημιούργησε το νέο ναύλο Geneva Economy Light που είναι ήδη διαθέσιμος για ταξίδια από 1η Σεπτεμβρίου 2013 στο δρομολόγιο Αθήνα – Γενεύη. Το κόστος για πτήση με επιστροφή ξεκινάει από 79€, ενώ για απλή μετάβαση από 59€.

Ο ναύλος Geneva Economy Light δεν περιλαμβάνει ούτε επιτρέπει τη μεταφορά κανονικής αποσκευής, κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μόνο μια χειραποσκευή με μέγιστες διαστάσεις 55 x 40 x 23 εκατοστά και μέγιστο βάρος τα 8 κιλά.

Αν είστε τύπος που πακετάρει ελαφρά και δεν έχετε πρόβλημα να αποχωριστείτε τα βαριά και ογκώδη ρούχα και αξεσουάρ σας, ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη μοναδική θέα στην υπέροχη λίμνη της Γενεύης με το διάσημο συντριβάνι.

  • Επιτρέπεται μόνο χειραποσκευή έως 8 κιλά
  • Πτήσεις από 1η Σεπτεμβρίου 2013
  • Δεν επιτρέπονται αλλαγές ή ακυρώσεις

Από Αθήνα

Γενεύη από 79€

Πως να κλείσετε εισιτήρια

Ιστοσελίδα Swiss

Προσφορά Aegean για Ρόδο

Η Aegean προσφέρει 15.000 αεροπορικά εισιτήρια απλής μετάβασης για Ρόδο, σε τιμή που ξεκινάει από 59€ για την πτήση Αθήνα – Ρόδο, και από 39€ για την πτήση Ρόδο – Αθήνα, ήτοι 98€ για ταξίδι με επιστροφή.

  • Κρατήσεις μέχρι 16/7/2013
  • Πτήσεις από 20/9/2013 έως 29/3/2014
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Από Αθήνα

Ρόδος από 98€

Πως να κλείσετε εισιτήρια

Ιστοσελίδα Aegean

Εναλλακτικά

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.