Προσφορά Ryanair περιορισμένης διάρκειας από 12€* για απλή μετάβαση

RyanairΗ Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά λίγες ημέρες μετά την προηγούμενη. Αυτή τη φορά προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από 12€* για απλή μετάβαση. Αν και η προσφορά περιλαμβάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, τα φθηνά εισιτήρια αυτής της περιόδου εξαφανίστηκαν αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η προσφορά. Οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες, όμως μπορείτε ακόμη να βρείτε φθηνά εισιτήρια από 12* ευρώ για κάποιες ημερομηνίες, ενώ για κάποιες άλλες από 18* έως και 30+* ευρώ. Η διάρκεια της προσφοράς είναι εξαιρετικά μικρή, ισχύει για αγορά εισιτηρίων μόλις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου 2012. Οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013. Δυστυχώς η Ryanair δεν θα πραγματοποιήσει πολλά δρομολόγια στη χώρα μας σε αυτό το διάστημα οπότε οι επιλογές σας είναι περιορισμένες.

Αεροπορικά εισιτήρια από 12€*

Περισσότερες πληροφορίες για τη Ryanair

Δρομολόγια από Θεσσαλονίκη

Στο διάστημα της προσφοράς από Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιούνται μόλις 6 δρομολόγια, και μάλιστα κάποια δεν θα έχουν μεγάλη συχνότητα. Οι προορισμοί είναι:

  • Μιλάνο
  • Βρυξέλλες
  • Βουδαπέστη
  • Λονδίνο
  • Πάφος
  • Ρώμη

Υπόλοιπη Ελλάδα

Από Πάτρα και Βόλο δεν υπάρχει κανένα δρομολόγιο σε αυτό το διάστημα, ενώ από την υπόλοιπη Ελλάδα ίσως βρείτε μόνο για κάποιον από τους πολλούς προορισμούς που υπήρχαν κατά τη θερινή σεζόν. Πχ από Χανιά μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στο δρομολόγιο για Πάφο, ενώ δύσκολα θα βρείτε για περισσότερους προορισμούς. Σε κάθε περίπτωση κάντε μια αναζήτηση για να σιγουρευτείτε αν θα υπάρχει σε αυτό το διάστημα το δρομολόγιο της Ryanair που σας ενδιαφέρει.

Όροι προσφοράς

  • *Η τιμή ισχύει για πτήσεις απλής μετάβασης και δεν συμπεριλαμβάνεται το τέλος διαχείρισης 6€ και οι χρεώσεις για τυχόν αποσκευές που θα μεταφέρετε
  • Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα έως Πέμπτη

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *