Νέα low cost προσφορά της Vueling για Βαρκελώνη με περιορισμένο αριθμό θέσεων από 30€

Βαρκελώνη με VuelingΗ Vueling επανέρχεται με μια νέα προσφορά από Αθήνα για Βαρκελώνη τιμές που ξεκινούν από 29,99€ για απλή μετάβαση. Τα εισιτήρια στη συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ περιορισμένα, μόλις αυτά εξαντλούνται το σύστημα εμφανίζει τα αμέσως ακριβότερα στα 49,99€ και στη συνέχεια στα 59,99€ όπου φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη επάρκεια. Εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας από σήμερα 2 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2012. Οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 15 Οκτωβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2012, η κράτηση όμως πρέπει να γίνει 12 ημέρες πριν την εξερχόμενη πτήση. Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και σε αυτή την προσφορά θα βρείτε πολλές πτήσεις με ανταπόκριση μέσω Βαρκελώνης σε αρκετά καλές τιμές.

  • Κρατήσεις από 2/10/2012 έως 9/10/2012
  • Πτήσεις από 15/10/2012 έως 19/12/2012

Αθήνα – Βαρκελώνη από 29,99€

Βαρκελώνη – Αθήνα από 29,99€

Πληροφορίες για τη Vueling

Όροι προσφοράς

  • Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος
  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται φόροι και τέλη, εξαιρούνται όμως οι πρόσθετες υπηρεσίες και η χρέωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας
  • Οι αναγραφόμενες τιμές αντιστοιχουν στις προσφορές που εμφανίστηκαν στο σύστημα ακριβώς τη στιγμή που δημοσιεύθηκε η προσφορά και ενδέχεται να μεταβληθούν καθώς εξαντλούνται τα εισιτήρια

Η Vueling

Η Vueling είναι ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Ηράκλειο, Μύκονο και άλλα ελληνικά νησιά προς Βαρκελώνη, Παρίσι, Τενερίφη και περιστασιακά σε διάφορους άλλους προορισμούς. Η Vueling προσφέρει επίσης πτήσεις με ανταπόκριση μέσω Βαρκελώνης σε πολλούς ακόμη προορισμούς σε Ισπανία, Πορτογαλία και την υπόλοιπη Ευρώπη. Στις προσφορές που δημοσιεύει η Vueling κατά διαστήματα θα βρείτε αρκετά φθηνές τιμές κυρίως για τις απευθείας πτήσεις της εταιρείας.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *