Νέες last minute προσφορές της Aegean Airlines για πτήσεις εσωτερικού

Aegean AirlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει 3.300 αεροπορικά εισιτήρια της τελευταίας στιγμής για πτήσεις εσωτερικού. Η προσφορά αφορά πτήσεις:

  • Aπό Μυτιλήνη, Ρόδο και Καλαμάτα προς Αθήνα
  • Aπό Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο και Καλαμάτα
  • Από Θεσσαλονίκη προς Μύκονο, Σαντορίνη και Μυτιλήνη
  • Από Μύκονο, Σαντορίνη και Μυτιλήνη προς Θεσσαλονίκη

Η προσφορά ισχύει για αγορά εισιτηρίων μέχρι 20 Ιουλίου 2012 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 21 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου 2012. Αν είστε τύπος της τελευταίας στιγμής, μπορείτε τώρα να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε έναν από τους προορισμούς της προσφοράς.

Πτήσεις προς Αθήνα 29€*

Πτήσεις από Αθήνα 59€*

Πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη 29€*

 

Όροι προσφοράς: H προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines: Από Αθήνα για Μύκονο στην πτήση 05:50 A3 370. Από Αθήνα για Σαντορίνη και Κω στην πτήση 05:30 A3 350 & A3 220. Από Αθήνα για Ρόδο στην πτήση 05:20 A3 200. Από Μυτιλήνη για Αθήνα στην πτήση 22:10 A3 257. Από Ρόδο για Αθήνα στην πτήση 20:00 A3 217. Από/προς Αθήνα για Καλαμάτα και από/προς Θεσσαλονίκη για Μύκονο, Σαντορίνη και Μυτιλήνη. *Οι τιμές ισχύουν για εισιτήρια απλής μετάβασης και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις λοιπές χρεώσεις. Στην περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου, ενώ στην περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν στην κατηγορία του ναύλου. Στο ναύλο δεν συμπεριλαμβάνεται η χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *