Νέοι εξωτικοί προορισμοί εντάσσονται στο δίκτυο της Turkish Airlines

Turkish AirlinesΗ Turkish Airlines επεκτείνει το δίκτυο της εντάσσοντας νέους εξωτικούς προορισμούς σε Αφρική και Ασία. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στις πτήσεις από Αθήνα προς τους νέους προορισμούς, τα οποία θα έχουν ανταπόκριση μέσω Κωνσταντινούπολης.

Μαλδίβες

Στις 24 Νοεμβρίου η Turkish Airlines θα συνδέσει αεροπορικά την Κωνσταντινούπολη με τις Μαλδίβες, ένα δημοφιλή εξωτικό προορισμό. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 5 φορές την εβδομάδα.

Αζερμπαϊτζάν

Στο Αζερμπαϊτζάν προστέθηκαν 2 νέοι προορισμοί, εκτός από την πρωτεύουσα Μπακού, η Turkish Airlines πλέον πετάει στη Ναχιτσεβάν και στη Γκαντζά.

Αίγυπτος

Στην Αίγυπτο, προστέθηκε το Σαρμ Ελ Σέιχ που αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Από τις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται πτήσεις 4 φορές την εβδομάδα από Κωνσταντινούπολη προς το Σαρμ Ελ Σέιχ.

Κονγκό

Στις 27 Αυγούστου προστίθεται στο δίκτυο της Turkish Airlines η Κινσάσα, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 4 φορές την εβδομάδα.

Λιβύη

Από 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν πτήσεις προς την πόλη Σάμπχα της Λιβύης, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα.

Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη

Ο ανεξάρτητος παγκόσμιος οργανισμός SKYTRAX αξιολόγησε τις αεροπορικές εταιρείες για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους επιβάτες στο έδαφος και στον αέρα και βράβευσε την Turkish Airlines σαν την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *