Νέοι όροι μεταφοράς αποσκευών από την Olympic Air

βαλίτσαΗ Olympic Air αναπροσαρμόζει την πολιτική της για τη μεταφορά αποσκευών από την 1η Ιουλίου 2012 λίγες ημέρες μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση της ανταγωνίστριας της Aegean Airlines, καθώς και άλλων αεροπορικών εταιρειών. Οι νέοι περιορισμοί που ισχύουν στις πτήσεις της Olympic Air είναι οι εξής:

Business Class – Διακεκριμένη θέση

2 αποσκευές μέχρι 30 κιλά η κάθε μία

Premium Economy θέση

1 αποσκευή μέχρι 25 κιλά

Οικονομική θέση

1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά

Βρέφη 0 – 2 ετών

1 αποσκευή μέχρι 20 κιλά

Για επιβάτες που μεταφέρουν επιπλέον αποσκευές θα υπάρχει χρέωση που ξεκινάει από 15 ευρώ ανά αποσκευή για πτήσεις εσωτερικού ή προς Λάρνακα και από 30 ευρώ ανά αποσκευή για πτήσεις εξωτερικού. Οι νέοι όροι ισχύουν για τις πτήσεις που πραγματοποιούνται με αεροσκάφη της Olympic Air. Για τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012 ισχύουν οι παλιοί όροι μεταφοράς αποσκευών.

Χειραποσκευές

Οι επιβάτες στην διακεκριμένη θέση μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές όπου η μία έχει όριο τα 8 κιλά και η άλλη τα 4 κιλά, 12 κιλά στο σύνολο. Οι μέγιστες διαστάσεις τους θα είναι 55 x 40 x 23 εκατοστά και 57 x 54 x 15 εκατοστά. Οι επιβάτες στην οικονομική θέση μπορούν να μεταφέρουν μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55 x 40 x 23 εκατοστά. Για τα βρέφη έως 2 ετών δικαιολογείται η μεταφορά μίας χειραποσκευής με τα απαραίτητα για τη διατροφή και την υγιεινή τους, ανάλογα με τη διάρκεια της πτήσης με μέγιστο όριο βάρους τα 6 κιλά.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *