Πρεμιέρα Ryanair στα δρομολόγια εσωτερικού μαζί με προσφορές

Προσφορά για Μάντσεστερ

Ταξιδέψτε στο Μάντσεστερ με Aegean και 20% έκπτωση

Επιτέλους δρομολόγια εσωτερικού Low Cost!

Τα νέα είναι πολύ θετικά για τον ανταγωνισμό στα δρομολόγια εσωτερικού της Ελλάδας. Σήμερα ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Χανιά της Ryanair. Το δρομολόγιο ήταν σχετικά αμφίβολο αν θα ξεκινήσει λόγω κάποιων γραφειοκρατικών κολλημάτων, εντέλει όμως φαίνεται ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα.

Θεσσαλονίκη – Χανιά με επιστροφή από 60€

Η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική, μια πτήση από Θεσσαλονίκη για Χανιά με επιστροφή κοστίζει περίπου 60 ευρώ αν ταξιδεύετε μόνο με μια χειραποσκευή. Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με βαλίτσα προστίθενται άλλα 70 ευρώ στην τιμή του εισιτηρίου, με το συνολικό ποσό να εκτοξεύεται περίπου στα 130 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην τιμή των 30 ευρώ για απλή μετάβαση, για όλες τις ημερομηνίες. Λογικά, μόλις αρχίσουν να συμπληρώνονται οι θέσεις, θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι τιμές στις ημερομηνίες υψηλής ζήτησης.

Προσφορά Ryanair για όλους τους προορισμούς

Η Ryanair παράλληλα προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε χαμηλές τιμές για όλους τους προορισμούς του δικτύου της. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Μαΐου μέχρι 27 Ιουνίου, ενώ μπορείτε να βρείτε κάποιες ευκαιρίες για εισιτήρια απλής μετάβασης λίγο ακριβότερα από 20 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας της Ryanair μέχρι τη Δευτέρα 15 Απριλίου, για πτήσεις από Δευτέρα έως Πέμπτη.


Πτήσεις για Μάντσεστερ με έκπτωση 20%

Η Aegean προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα για Μάντεστερ με έκπτωση 20%. Η έκπτωση εφαρμόζεται σε ναύλο και επίναυλο καυσίμων, όχι σε φόρους και τέλη. Η περίοδος των κρατήσεων διαρκεί μέχρι την Πέμπτη 18 Απριλίου, ενώ οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από 25 Μαΐου μέχρι 26 Οκτωβρίου 2013.

Η προσφορά της Aegean είναι εξαιρετική, δεδομένου ότι καλύπτει όλη τη θερινή περίοδο υψηλής κίνησης και επιπρόσθετα ισχύει για όλες τις θέσεις και όλες τις πτήσεις χωρίς κάποιον άλλο περιορισμό. Αν δεν έχετε επισκεφτεί το Μάντσεστερ, είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να το κάνετε σύντομα!

  • Κρατήσεις μέχρι 18/4/2013
  • Πτήσεις από 25/5/2013 έως 26/10/2013
  • Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται σε φόρους και λοιπές χρεώσεις

 

Από Αθήνα προς Μάντσεστερ με έκπτωση 20%


Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.