Προσφορά Aegean Airlines για αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού

Προσφορά AegeanΗ πολυαναμενόμενη προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού της Aegean κατέφθασε! Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 15 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου 2013, ενώ εισιτήρια μπορείτε να κλείσετε μέχρι την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013.

Ταξιδέψτε με αφετηρία ή προορισμό την Αθήνα, κάντε κράτηση για μία τριήμερη απόδραση ή για καλοκαιρινές διακοπές νωρίς τον Ιούνιο, από 98 ευρώ. Η αντίστοιχη τιμή για εισιτήρια με επιστροφή από Θεσσαλονίκη είναι ακόμα χαμηλότερη, ξεκινάει από 78 ευρώ.

  • 29.000 διαθέσιμες θέσεις
  • Κρατήσεις μέχρι 1/3/2013
  • Ταξίδια από 15/3/2013 έως 30/6/2013

 

Πτήσεις από/προς Αθήνα με επιστροφή από 98€

Πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη με επιστροφή από 78€*

Πτήσεις από Αθήνα προς Σκύρο με επιστροφή από 48€


Όροι προσφοράς Aegean

  • *Εξαιρούνται οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα που το κόστος τους ξεκινάει από 98€
  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι και οι λοιπές χρεώσεις
  • Ισχύει για απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού της εταιρείας
  • Η προσφορά ισχύει για πτήσεις με επιστροφή στις αναγραφόμενες τιμές, ισχύει όμως και για απλή μετάβαση με τις αντίστοιχες μειωμένες τιμές
  • Επιτρέπονται αλλαγές με χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου
  • Στις περιπτώσεις ακύρωσης ισχύουν οι αντίστοιχοι όροι της εκάστοτε κατηγορίας ναύλου

Νέα καλοκαιρινά δρομολόγια από την Aegean

Η Aegean Airlines έχει ήδη ανακοινώσει αρκετά νέα δρομολόγια για την ερχόμενη θερινή σεζόν. Τα νέα δρομολόγια ξεκινούν Απρίλιο ή Μάιο και ολοκληρώνονται περίπου στα τέλη του Σεπτέμβρη. Από Αθήνα υπάρχουν διάφοροι νέοι προορισμοί όπως οι Μπακού, Γενεύη, Κίεβο, Λυών, Μάντσεστερ, Αγία Πετρούπολη και Βαρσοβία. Νέα δρομολόγια για προορισμούς εξωτερικού υπάρχουν επίσης από περιφερειακά αεροδρόμια, όπως τα αεροδρόμια Κέρκυρας, Ηρακλείου, Καλαμάτας, Αλεξανδρούπολης και Ρόδου. Οι προορισμοί στη Ρωσία ξεχωρίζουν αυτό το καλοκαίρι, η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη κατέχουν σημαντικό κομμάτι των θερινών δρομολογίων με απευθείας πτήσεις προς παραθεριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.