Νέα προσφορά της Aegean Airlines για πτήσεις εσωτερικού από 5€*

aegean airlinesΗ Aegean Airlines βγάζει σε προσφορά για ακόμη μία φορά τα αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού. Η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 14 Ιουνίου 2012 και μπορείτε άνετα να κλείσετε τα εισιτήρια των καλοκαιρινών σας διακοπών αν προγραμματίζετε ταξιδάκι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας. Οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1 Ιουλίου έως 30 Οκτωβρίου 2012.

  • 60.000 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις μέχρι 14.6.2012
  • Πτήσεις από 1.7.2012 έως 30.10.2012

29€* Προς Αθήνα

29€* Από/Προς Θεσσαλονίκη

59€* Από Αθήνα

5€* Από Σκύρο προς Αθήνα

14€* Από Αθήνα προς Σκύρο

 

Όροι προσφοράς: *Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines από/προς Αθήνα και από/προς Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού. Οι τιμές των ναύλων ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τα λοιπά τέλη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου, ενώ στην περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν στην κατηγορία του ναύλου. Οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Κω θα εκτελούνται έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2012. Οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Μύκονο θα εκτελούνται έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Σαντορίνη θα εκτελούνται έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2012.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *