Υποδεχτείτε τη νέα χρόνια με φθηνές πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Olympic AirΗ Οlympic Air προσφέρει 40.000 θέσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα γίνουν από 20 Ιανουαρίου 2012 έως 30 Απριλίου 2012.

Για απλή μετάβαση πρός Αθήνα από προορισμό εσωτερικού, τα αεροπορικά εισιτήρια ξεκινούν από 37 ευρώ, από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού τα αεροπορικά εισιτήρια ξεκινούν από 56 ευρώ. Για απλή μετάβαση στο εξωτερικό από Αθήνα, τα αεροπορικά εισιτήρια ξεκινούν από 47 ευρώ, ενώ για την επιστροφή τα αεροπορικά εισιτήρια ξεκινούν επίσης από 47 ευρώ. Από/προς Θεσσαλονίκη τα αεροπορικά εισιτήρια ξεκινούν από 37 ευρώ προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού. Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση για πτήσεις που εκτελούνται με αεροσκάφη της Olympic Air. Περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι 03 Ιανουαρίου.

Δείτε για ποιες ημέρες ισχύει η προσφορά πατώντας εδώ.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.