Προσφορά για 6 προορισμούς εσωτερικού από 39€* με Olympic Air

Olympic AirΗ Olympic Air προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για 6 προορισμούς εσωτερικού. Κλείστε θέση σε ένα από τα δρομολόγια της προσφοράς, από Αθήνα προς Χίο, Κεφαλονιά, Καβάλα, Ιωάννινα, Λήμνο και Σάμο πληρώνοντας 59€ για απλή μετάβαση, ενώ από οποιονδήποτε από τους 6 προορισμούς προς Αθήνα, θα πληρώσετε μόλις 39€ για απλή μετάβαση. Η προσφορά αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 10 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι 27 Οκτωβρίου 2012 και κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν μέχρι τις 27 Αυγούστου 2012.

  • Κρατήσεις μέχρι 27/8/2012
  • Πτήσεις από 10/9/2012 έως 27/10/2012

Πτήσεις προς Αθήνα

Χίος από 39€*

Κεφαλονιά από 39€*

Καβάλα από 39€*

Ιωάννινα από 39€*

Λήμνος από 39€*

Σάμος από 39€*

Πτήσεις από Αθήνα

Χίος από 59€*

Κεφαλονιά από 59€*

Καβάλα από 59€*

Ιωάννινα από 59€*

Λήμνος από 59€*

Σάμος από 59€*

 

*Όροι προσφοράς: Οι τιμές αφορούν πτήση απλής μετάβασης και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις συναλλαγής.

Η Olympic Air στους Ολυμπιακούς

Η Olympic Air ήταν η εταιρεία που πέταξε για το Λονδίνο με ειδική πτήση στις 23 Ιουλίου, συνοδεύοντας την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα. Λίγο μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων, στις 13 Αυγούστου, η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα επέστρεψε στην Αθήνα με άλλη μια ειδική πτήση της Olympic Air. Οι πτήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια χορηγίας της εταιρείας προς την ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή. Η χορηγία της Olympic Air επεκτείνεται και στους Παραολυμπιακούς αγώνες, στις 29 Αυγούστου θα μεταφέρει την ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα στο Λονδίνο με ειδική πτήση, ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει πίσω -ελπίζουμε με αρκετά μετάλλια αν κρίνουμε με βάση τα 24 μετάλλια που κέρδισε η ομάδα μας στους προηγούμενους Παραολυμπιακούς- με νέα ειδική πτήση της Olympic Air.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *