Προσφορά σε αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού από την Aegean Airlines

aegean airlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού σε τιμές από 38€ για απλή διαδρομή. Η προσφορά ισχύει για 80.000 αεροπορικά εισιτήρια και καλύπτει όλη τη θερινή σεζόν, από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και οι θέσεις αρκετές, όμως αν ενδιαφέρεστε να κλείσετε ταξίδι σε περίοδο μεγάλης τουριστικής κίνησης πρέπει να κινηθείτε έξυπνα και γρήγορα για να προλάβετε τις ημερομηνίες που σας βολεύουν πριν εξαντληθούν τα εισιτήρια.

  • 80.000 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις έως 11.5.2012
  • Πτήσεις από 20.5.2012 έως 27.10.2012

Προς Αθήνα 38€*

Από/προς Θεσσαλονίκη 38€*

Από Αθήνα 59€*

 

Όροι προσφοράς: H προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού και από όλους τους προορισμούς εσωτερικού προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 11 Μαΐου 2012 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 20 Μαΐου έως 27 Οκτωβρίου 2012 με εξαιρούμενο το διάστημα από 31 Μαΐου έως 4 Ιουνίου 2012. *Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η τιμή προσφοράς για το αεροπορικό εισιτήριο στο δρομολόγιο από Αθήνα για Σκύρο είναι 30 ευρώ ενώ από Σκύρο προς Αθήνα είναι 21 ευρώ. Οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Κω θα εκτελούνται μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2012 ενώ οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Μύκονο θα εκτελούνται μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Σαντορίνη θα εκτελούνται μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2012.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *