Πετάξτε μέχρι τέλος Ιουνίου για Λάρνακα με Aegean Airlines από 48€

Aegean AirlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα για πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 48€ για απλή μετάβαση. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος Ιουνίου. Η Κύπρος σας καλεί αυτόν τον Ιούνιο, είναι δύσκολο να μην υποκύψετε με τόσες προσφορές, προηγουμένως ήταν η προσφορά της Cyprus Airways, τώρα η προσφορά της Aegean Airlines.

  • 1.000 θέσεις διαθέσιμες
  • Κρατήσεις μέχρι 30.6.2012
  • Πτήσεις μέχρι 30.6.2012

Από Αθήνα και Θεσσαλονίκης προς Λάρνακα από 48€

 

Όροι προσφοράς: Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις της Aegean από/προς Αθήνα για Λάρνακα και από/προς Θεσσαλονίκη για Λάρνακα. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012. Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν φόρους, τέλη και λοιπές χρεώσεις. Στην περίπτωση ανάγκης αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη της κατηγορίας του ναύλου ενώ σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν στην κατηγορία του ναύλου.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *