Προσφορά Aegean για Λονδίνο, Παρίσι ή Βρυξέλλες με έκπτωση 30%*

aegean airlinesΗ Aegean Airlines προσφέρει εισιτήρια με έκπτωση 30%* για όλες τις απευθείας πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Αθήνα προς Λονδίνο, Παρίσι ή Βρυξέλλες, καθώς και τις πτήσεις από Λάρνακα προς Λονδίνο. Είτε κλείσετε για απλή μετάβαση, είτε για πτήση με επιστροφή, η έκπτωση ισχύει κανονικά. Κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2012, ενώ οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 8 Ιανουαρίου μέχρι 21 Μαρτίου 2013.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις έως 30/11/2012
  • Ταξίδια από 8/1/2013 έως 21/3/2013

 

Λονδίνο -30%* από Αθήνα

Παρίσι -30%* από Αθήνα

Βρυξέλλες -30%* από Αθήνα

Λονδίνο -30%* από Λάρνακα

Παρίσι, Βρυξέλλες ή Λονδίνο;

Όποια από τις 3 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της προσφοράς και να διαλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε υπέροχα. Ο χειμώνας είναι μια καταπληκτική εποχή για διακοπές, αν βρίσκεστε σε πόλεις που έχουν τόσο πολλά πράγματα να δείτε και να κάνετε. Αν κουραστείτε από τις περιηγήσεις στο Παρίσι, μπορείτε να απολαύσετε τη γαλλική κουζίνα σε ένα εστιατόριο με ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Στις Βρυξέλλες θα απολαύσετε σίγουρα τις υπέροχες βελγικές μπύρες, θα βρείτε σοκολάτες σε αφθονία, ενώ επιβάλλεται να επισκεφθείτε ένα από τα αμέτρητα καφέ της πόλης. Λογικά θα πέσετε πάνω στις εκπτώσεις οπότε μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμα σας shopping σε διάσημα καταστήματα και εμπορικά κέντρα. Ειδικά στο Λονδίνο, στις εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε εκπληκτικές ευκαιρίες σε επώνυμα είδη.

Όροι προσφοράς

  • *Η έκπτωση 30% ισχύει για τους ναύλους των αεροπορικών εισιτηρίων και τον επίναυλο καυσίμων. Δεν επιβάλλετε έκπτωση στους φόρους και τις λοιπές χρεώσεις
  • Όσο διαρκεί η προσφορά, το σύστημα κρατήσεων παρουσιάζει απευθείας τις μειωμένες τιμές
  • Στην περίπτωση αλλαγής θα χρεωθείτε ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου, στην περίπτωση ακύρωσης θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί που ισχύουν για τη συγκεκριμένη κατηγορία ναύλου

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *