Προσφορά Jat Airways για Βελιγράδι με πτήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα

jat-airwaysΗ μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Σερβίας Jat Airways προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για Βελιγράδι με πτήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Η προσφορά θα είναι σε ισχύ από 1 μέχρι 15 Οκτωβρίου 2012 ενώ μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 15 Οκτωβρίου 2012 μέχρι 14 Μαρτίου 2013. Από Θεσσαλονίκη η πτήση για Βελιγράδι με επιστροφή κοστίζει 99€ ενώ από Αθήνα κοστίζει 129€.

Εκμεταλλευθείτε τις χαμηλές τιμές

Αν και η προσφορά καλύπτει ένα μεγάλο διάστημα 5 μηνών, δεν καλύπτει την περίοδο των διακοπών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Μπορείτε να ξεφύγετε για ένα τριήμερο στο χειμωνιάτικο Βελιγράδι ή ακόμη καλύτερα να οργανώσετε ολιγοήμερες διακοπές. Εκμεταλλευθείτε το γεγονός ότι στη Σερβία οι τιμές είναι σημαντικά χαμηλότερες σε σχέση με τη χώρα μας και οι διακοπές σας στο Βελιγράδι μπορεί να κοστίσουν εξαιρετικά φθηνά. Φυσικά επιβάλλεται να δοκιμάσετε όλα τα τοπικά εδέσματα και πολλή πολλή μπύρα που θα βρείτε σε αφθονία!

  • Κρατήσεις από 1/10/2012 έως 15/10/2012
  • Πτήσεις από 15/10/2012 έως 14/3/2013

Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι από 99€

Αθήνα – Βελιγράδι από 129€

 

Όροι προσφοράς

  • Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος
  • Οι τιμές ισχύουν για ταξίδια με επιστροφή και περιλαμβάνουν ναύλο, επίναυλο καυσίμων και όλους τους φόρους, όμως δεν περιλαμβάνουν τα τέλη έκδοσης εισιτηρίων όπου αυτά επιβάλλονται

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *