Προσφορά Jat Airways για Βελιγράδι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

jat-airwaysΗ Jat Airways προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για Βελιγράδι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πτήσεις από Αθήνα με επιστροφή θα πληρώσετε 129 ευρώ, ενώ από Θεσσαλονίκη το ταξίδι με επιστροφή κοστίζει μόλις 99 ευρώ. Κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να κάνετε στην ιστοσελίδα της Jat Airways και σε ταξιδιωτικά πρακτορεία μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2012, οι πτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από 6 Νοεμβρίου 2012 έως 14 Μαρτίου 2013.

Δυστυχώς η προσφορά δεν ισχύει για την περίοδο των διακοπών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όμως μπορείτε να κανονίσετε το ταξίδι σας σε ένα διάστημα 4 μηνών. Επιβάλλεται να βρείτε ένα κενό τριήμερο για να επισκεφθείτε το πανέμορφο (και επίσης πάμφθηνο) Βελιγράδι!

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις μέχρι 13/11/2012
  • Πτήσεις από 6/11/2012 έως 14/3/2013

Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι από 99€

Αθήνα – Βελιγράδι από 129€

Πληροφορίες για την Jat Airways

Όροι προσφοράς

  • Οι τιμές ισχύουν για αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή και περιλαμβάνουν ναύλο, επίναυλο καυσίμων και φόρους αεροδρομίων
  • Για κρατήσεις από την ιστοσελίδα της Jat Airways επιβάλλεται τέλος διαχείρισης κράτησης που δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της προσφοράς

Το χειμερινό πρόγραμμα της Jat Airways

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας ξεκίνησε από σήμερα το χειμερινό πτητικό του πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου 2013. Σε αυτό το διάστημα θα εκτελεί πτήσεις σε 25 διαφορετικούς προορισμούς 18 χωρών της Ευρώπης και της Μεσογείου. Οι τακτικές πτήσεις της Jat Airways για τη χειμερινή σεζόν ανέρχονται σε 155 ανά εβδομάδα, ενώ παράλληλα προσφέρονται άλλες 55 πτήσεις κοινού κωδικού ανά εβδομάδα με συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *