Μεγάλη προσφορά Ryanair με πραγματικές low cost τιμές, πετάξτε από 9,99€*

RyanairΗ Ryanair προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς στην Ευρώπη σε σοκαριστικά χαμηλές τιμές που ξεκινούν από μόλις 9,99€*. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 2012, εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε από την ιστοσελίδα της Ryanair μέχρι τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012. Τα δρομολόγια για κάποιους προορισμούς της Ryanair σταματούν περίπου στις αρχές Νοεμβρίου, σε αυτούς τους προορισμούς θα βρείτε εισιτήρια σε προσφορά για τον Οκτώβρη όμως είναι αμφίβολο αν θα είναι αρκετά φθηνά. Αντίθετα, στους προορισμούς που παραμένουν ενεργοί όλο το χρόνο μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χαμηλές τιμές κυρίως σε πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο.

Στις τιμές της προσφοράς αυτής πρέπει να προσθέσετε άλλα 6 ευρώ ανά άτομο που κοστίζει το τέλος διαχείρισης της κράτησης και φυσικά το κόστος των αποσκευών που ξεκινάει από 30€. Ακόμη και αν αθροίσετε όλες τις πρόσθετες χρεώσεις, η προσφορά και πάλι παραμένει μοναδική. Η Ryanair υποστηρίζει ότι μπορεί κάποιος να αποφύγει το τέλος διαχείρισης αν εκδώσει πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω της εταιρείας, είναι όμως αμφίβολο αν ισχύει κάτι τέτοιο για την Ελλάδα. Η Ryanair έχει επικριθεί από πολλούς για τις πρακτικές που εφαρμόζει, όμως δεν παύει να είναι η μεγαλύτερη low cost ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που λόγω του μειωμένου λειτουργικού κόστους των πτήσεων της μπορεί να ανακοινώνει τέτοιες προσφορές.

  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Κρατήσεις έως 1/10/2012
  • Πτήσεις από 1/10/2012 έως 18/12/2012

Αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς της Ryanair από 9,99€

Περισσότερες πληροφορίες για τη Ryanair

Όροι προσφοράς

  • *Η τιμή ισχύει για πτήσεις απλής μετάβασης και δεν συμπεριλαμβάνεται το τέλος διαχείρισης 6€ και οι χρεώσεις για τυχόν αποσκευές που θα μεταφέρετε

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *