Προσφορές Aegean για Γερμανία και Alitalia για Μέση Ανατολή

Προσφορές για Γερμανία

Ταξιδέψτε σε 7 διαφορετικούς προορισμούς της Γερμανίας, με Aegean και έκπτωση 15%

Έκπτωση 15% στις πτήσεις προς Γερμανία

Η Aegean Airlines προσφέρει έκπτωση 15% σε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς Γερμανίας. Εκτός από τους υπάρχοντες προορισμούς Μόναχο, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη και Ντίσελντορφ, οι νέοι προορισμοί Βερολίνο, Αννόβερο και Νυρεμβέργη περιλαμβάνονται επίσης στην προσφορά.

Η έκπτωση ισχύει για εισιτήρια που θα αγοραστούν μέχρι τις 9 Απριλίου, για πτήσεις που θα εκτελεστούν μέσα στον Ιούνιο. Οι πτήσεις προς τους νέους προορισμούς θα έχουν ξεκινήσει νωρίτερα, στις 30 Απριλίου το δρομολόγιο από Αθήνα για Βερολίνο και στις 27 Μαΐου τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Νυρεμβέργη και Αννόβερο.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη και από Ρόδο και Χάνια προς Μόναχο, πραγματοποιούνται με αναγκαστική στάση στην Θεσσαλονίκη.

  • Κρατήσεις μέχρι 9/4/2013
  • Πτήσεις από 1/6/2013 έως 30/6/2013
  • Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται σε φόρους και λοιπές χρεώσεις

 

Από Αθήνα προς Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη με έκπτωση 15%

Από Θεσσαλονίκη προς Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Ανόβερο και Νυρεμβέργη με έκπτωση 15%

Από Ηράκλειο προς Μόναχο, Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ με έκπτωση 15%

Από Χανιά και Ρόδο προς Μόναχο με έκπτωση 15%


Παρατείνεται η προσφορά για Μέση Ανατολή

Η Alitalia παρατείνει την περίοδο κρατήσεων στην προσφορά της από Αθήνα για προορισμούς στη Μέση Ανατολή. Πλέον μπορείτε να κάνετε κράτηση μέχρι τις 10 Απριλίου, ενώ δεν έχουν τροποποιηθεί οι ημερομηνίες των πτήσεων. Απολαύστε ένα ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι από 469€!

  • Κρατήσεις μέχρι 10/4/2013
  • Πτήσεις από 9/4/2013 έως 30/6/2013
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων

 

Βηρυτός από 420€

Αμμάν από 465€

Αμπού Ντάμπι από 469€

Τεχεράνη από 493€


Αποδράστε στη Γερμανία!

Ο Ιούνιος είναι ο τέλειος μήνας για απόδραση στη Γερμανία, ιδίως αν έχετε οικογένεια. Κυριαρχούν τα υπαίθρια μουσικά φεστιβάλ, ενώ η φύση βρίσκεται στο απόγειο της. Ο καιρός θα είναι ιδανικός για περιπάτους στη μαγευτική γερμανική ύπαιθρο, επισκέψεις σε μεσαιωνικά κάστρα, μουσεία κλπ. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε μια υπαίθρια μπυραρία για μπύρα και εκλεκτά εδέσματα!

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.