Απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Βαρσοβία, Κίεβο και Μαδρίτη

LOT Polish AirlinesΤρεις νέοι προορισμοί θα είναι διαθέσιμοι με απευθείας πτήσεις από Αθήνα για τη θερινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε, η Βαρσοβία, η Μαδρίτη και το Κίεβο. Είναι λυπηρό να βλέπουμε τόσο σημαντικούς προορισμούς να μην εξυπηρετούνται όλο το χρόνο, τουλάχιστον ας τους απολαύσουμε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Βαρσοβία με LOT

Από την 1η Απριλίου η LOT θα συνδέει Αθήνα με Βαρσοβία, με 5 πτήσεις ανά εβδομάδα. Το αεροσκάφος της LOT θα αναχωρεί από Βαρσοβία στις 11:05 (τοπική ώρα), ενώ από Αθήνα στις 15:40. Η LOT προσφέρει αρκετά καλές τιμές στο δρομολόγιο από Αθήνα, για όλο το διάστημα που θα είναι ενεργό.

Μαδρίτη με Iberia Express

Το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση της Iberia από το δρομολόγιο Αθήνα – Μαδρίτη, έρχεται να καλύψει η θυγατρική της εταιρεία Iberia Express. Η Low Cost εταιρεία θα συνδέει τις δύο πρωτεύουσες με απευθείας πτήσεις 2 φορές ανά εβδομάδα από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η μητρική Iberia να επανεκκινήσει το συγκεκριμένο δρομολόγιο από τις 2 Ιουλίου 2013. Σε αυτή την περίπτωση θα ωφεληθούν όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Λατινική Αμερική, λόγω του ότι η Iberia προσφέρει τις πιο βολικές συνδέσεις.

Κίεβο με Ukraine International Airlines

Η ουκρανική αεροπορική εταιρεία Ukraine International Airlines από την 1η Απριλίου θα συνδέει Αθήνα με Κίεβο, με 4 πτήσεις ανά εβδομάδα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ από τις 18 Ιουνίου θα προστεθεί μία ακόμη πτήση ανά εβδομάδα, κάθε Τρίτη.

Η Ukraine International Airlines έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η Aerosvit όταν κατέθεσε αίτηση πτώχευσης και αναγκάστηκε να αφήσει αρκετά από τα δρομολόγια που εκτελούσε, μεταξύ αυτών και το Αθήνα – Κίεβο.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.