Από Θεσσαλονίκη προς Γερμανία με Hamburg Airways και Germania

Το ταξιδιωτικό γραφείο Deskas Reisen δρομολογεί και φέτος πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς 2 δημοφιλείς προορισμούς στη Γερμανία. Τη χειμερινή περίοδο 2012-13 θα εκτελούνται πτήσεις προς Μόναχο 1 φορά την εβδομάδα, ενώ τη θερινή περίοδο 2013 θα εκτελούνται πτήσεις προς το Ντίσελντορφ.

Πτήσεις για Μόναχο με Germania

Germania AirΌλο το χειμώνα και μέχρι τις 30 Μαρτίου 2013, θα μπορείτε να πετάξετε από Θεσσαλονίκη για Μόναχο με την αεροπορική εταιρεία Germania. Η Germania έχει την έδρα της στο Βερολίνο και εκτελεί τακτικές πτήσεις, πτήσεις τσάρτερ προς διάφορους προορισμούς κυρίως στη Μεσόγειο.

Το πρόγραμμα προβλέπει αναχώρηση του αεροσκάφους από Μόναχο κάθε Σάββατο στις 14:40 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 17:55. Στη συνέχεια θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 18:40 και θα επιστρέφει στο Μόναχο στις 19:55. Στις 17 και 24 Νοεμβρίου 2012 δεν προβλέπεται να πραγματοποιηθούν πτήσεις.

Πτήσεις για Ντίσελντορφ με Hamburg Airways

Την καλοκαιρινή περίοδο, από 2 Ιουλίου έως 1 Οκτωβρίου 2013 η γερμανική εταιρεία Hamburg Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Θεσσαλονίκη. Η Hamburg Airways είναι αεροπορική εταιρεία με βάση το Αμβούργο που εκτελεί εκ μέρους διαφόρων Tour Operators τακτικές και τσάρτερ πτήσεις σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320 180 θέσεων κάθε Τρίτη, με αναχώρηση στις 15:00 από Ντίσελντορφ και άφιξη στις 18:40 στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια θα αναχωρούν από Θεσσαλονίκη στις 19:30 για να επιστρέψουν στις 21:20 στο Ντίσελντορφ.

Κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να κάνετε εδώ.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *