Το δρομολόγιο Νέα Υόρκη – Αθήνα της Delta Airlines θα είναι πλέον εποχικό

new yorkΤα αεροπορικά δρομολόγια από Νέα Υόρκη προς την Αθήνα γίνονται ολοένα και λιγότερα. Πρώτη ξεκίνησε η Ολυμπιακή με την κατάργηση των απευθείας πτήσεων, στη συνέχεια ακολούθησε η Continental Airlines, τώρα ήρθε η σειρά της Delta Airlines να διακόψει τις απευθείας πτήσεις για τη χειμερινή σεζόν. Συγκεκριμένα το αεροπορικό δρομολόγιο από το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελ. Βενιζέλος προς το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK μετατρέπεται σε εποχικό και οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο κατά τη θερινή σεζόν με ημερομηνία διακοπής στις 27 Οκτωβρίου 2012.

Οι πτήσεις μέχρι τις 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση και θα προσφέρονται περισσότερες από 4.000 θέσεις εβδομαδιαίως στη διαδρομή Αθήνα – Νέα Υόρκη λόγω του ότι η Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής θερινός προορισμός για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες. Η απευθείας σύνδεση της Delta Airlines μεταξύ Ελ. Βενιζέλος και JFK πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-300 δυναμικότητας 298 θέσεων, εκ των οποίων η διαρρύθμιση θα έχει ως εξής: 34 BusinessElite, 32 Economy Comfort– το κορυφαίο προϊόν οικονομικής θέσης της Delta και 227 Οικονομικής θέσης.

Οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη χειμερινή περίοδο θα πρέπει πλέον να κλείνουν πτήσεις με ανταπόκριση σε κάποιο μεγάλο ευρωπαικό αεροδρόμιο.

Μοιραστείτε το

PinIt
Avatar - Ανδρέας Λαγγούσης

Ανδρέας Λαγγούσης

Η ταξιδιωτική φωτογραφία είναι η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου. Λατρεύω τις πτήσεις, τις αποδράσεις στη φύση και την ορεινή πεζοπορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *